anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro pay raty

gwiazdka7722
#1 Nowicjusz

Witam chciałam zapytać czy jest taka możliwość Do 18 listopada mam płatność 2 rat ( 30  dni ) chciałabym je połączyć i rozłożyć na mniejsze raty z tym czy jest możliwość abym pierwszą ratę zapłaciła w styczniu ?? Przepraszam za moje pytanie ale po prostu nie mam tego jak zapłacić teraz i zależy mi żeby płacić to w styczniu czy jest taka możliwość?? Nigdy z niczym nie zalegam i tu też nie chce Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

O ile wiem imiennie można łączyć.. rozłożyć na raty możesz w tej samej umowie jak wartość jest powyżej 200 zl

Najlepiej jak zapytasz bezpośrednio tutaj

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@gwiazdka7722 jeżeli w przypadku danego zakupu jest możliwość rozłożenia spłaty na większą ilość rat, taka informacja będzie wyświetlała się w Twoim panelu Allegro Pay, do spłaty w danej transakcji powinno zostać więcej niż 200 zł. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

gwiazdka7722
#1 Nowicjusz

Tak mam możliwość połączenia dwóch zakupów w jedną ratę i rozłożenia na raty tylko chciałam się dowiedzieć czy jak rozłożę to na 10 rat jutro tj 17.11 ,to czy jest możliwość aby pierwszą ratę płacić dopiero w styczniu?

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

Nie będzie takiej możliwości żeby 1 ratę zapłacić w styczniu 

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@gwiazdka7722  dlaczego tak zależy ci żeby 1 ratę zapłacić w styczniu, 

oznacz moderatorów

gwiazdka7722
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT @Tak mam możliwość połączenia dwóch zakupów w jedną ratę i rozłożenia na raty tylko chciałam się dowiedzieć czy jak rozłożę to na 10 rat jutro tj 17.11 ,to czy jest możliwość aby pierwszą ratę płacić dopiero w styczniu?

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@gwiazdka7722 nie, nie będzie to skutkowało odroczeniem spłaty. Jak zaznaczysz zakupy, których spłatę chcesz połączyć, pokażemy Ci datę pierwszej spłaty (przed zatwierdzeniem)

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@Syrena_zT  jak dobrze pamiętam jeśli się połączy zakupy do spłaty to będzie konsolidacja i na opłacenie pierwszej raty będzie 14 dni 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Agent555 tak, jest dokładnie tak jak mówisz. Po konsolidacji termin pierwszej spłaty to 14 dni. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów