anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Pay- Spłata przelewem tradycyjnym (przelew pocztowy) całości zobowiązań

marek_paczkowski
#7 Wielbiciel#

Posiadam na swoim koncie kilka zakupów zrealizowanych za pomocą AllegroPay - chciał bym je całkowicie spłacić, nie posiadam jednak aktualnie konta w banku i chciał bym je zrealizować przelewem tradycyjnym (na poczcie). Czy istnieje jeden numer konta do całkowitej spłaty zobowiązań Allegro Pay - jakiś indywidualny numer rachunku. 

Wiem, że po kliknięciu opcji przelewu tradycyjnego i wybraniu banku, zalogowaniu się i realizacji przelewu już po zalogowaniu wyświetlają się dane z numerem konta oraz tytułem przelewu ale nie mam pewności czy jest to rachunek indywidualny. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@marek_paczkowski Przy każdej umowie do zakupu opłaconego Allegro Pay jest podany numer rachunku do spłaty. Nie ma jednego, wspólnego, na który należy wysłać przelew.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

marek_paczkowski
#7 Wielbiciel#

Czyli wspólny numer konta na wiele transakcji generuje się tylko na chwilę, czy chodzi o tytuł przelewu który jest przypisywany do spłaty?

Dlaczego można zrobić jeden przelew za wiele transakcji z banku ale z poczty już nie? 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@marek_paczkowski Dzieje się tak, bo przelew tradycyjny nie jest jedną z dostępnych opcji spłaty. Możesz go zlecić tylko znając konkretny numer rachunku przypaisany do każdej umowy zakupu z Allegro Pay.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#