Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
No i stalo się, jednak pieniądze z % wygrały i wycofali 3x darmowe raty ze smart. Teraz są tylko 2x darmowe raty w smart co w ogóle mnie już nie interesuje, tak samo jak branie więcej rat od 3x do 20x za prawie 30% odsetek!. Żenada, od wczoraj już dużo mniej kupuje, a od dziś zaczynam zmieniać zakupu na inne platformy gdzie jest płatność PayPO, tam nadal są 3x za 0% a nawet czasem 4x za 0%, niestety przez to jestem zmuszony rezygnować jak na razie z allegro.
@elodawid Cześć. Bardzo nam przykro, ale o zmianie informowaliśmy z wyprzedzeniem tutaj: https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/14-marca-wprowadzimy-zmiane-w-ofercie-allegro-pay-1nLxBMB4bFq. Mimo wszystko dziękuję za Twój głos.
Ja również dziękuję za informację zmian na gorsze, wiem że bank was przeją i teraz musicie grac tak jak wam bank zagra, no ale to jest kosztem ludzi co będą negatywnie nastawieni do was czyli allegro. Dziękuję, za brak możliwości robienia zakupów u was.
Informacje o zmianach były podane wcześniej, a Allegro Pay było od początku ich własną usługą.
Byla, ale się skończyła. Allegro Pay nie ma już nic wspólnego z Allegro
To jest najgorsza zmiana na allegro,
Allegro Pay jest usługą własną Allegro. Twoje zakupy finansuje Allegro Pay sp. z o. o., która razem z Allegro należy do tej samej grupy kapitałowej.
Opłaca to aion bank, tak samo jak %.ida do tego banku, a nie allegro
Dla mnie to bez znaczenia, bo....🖕
Dlatego od teraz kupuje przez PayPO tam mają 3x % a czasem 4x za zero, są prawie już wszystkie sklepy, oprócz allegro 😉
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
podziękujcie zespołowi allegro pay za taką cudowna zmianę , ta zmiana nikomu się nie podoba czyli nam użytkownikom którzy korzystają z allegro pay.
Allegro pay robi dobrą robotę, tylko nie taka jak trzeba , zamiast dobrze jest źle
Taka decyzja to strzał w wasze kolano, też zmykam na paypo
Również jestem opini, że to słaby ruch ze strony allegro. 3 raty wyglądały naprawdę korzystnie a 2... to ch*j a nie interes. Jak dla mnie allegro ostatnio robi same złe ruchy. Włącznie z okrojeniem e-maili dziennych z interesującymi mnie aukcjami... nie oszukujmy się allegro to dojarka nas, użytkowników. Na allegro jestem tak długo że śmiało mogę powiedzieć, kiedyś było lepiej.