Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie, mam zamówienie z płatnością rozłożona na 3 raty. Jeden produkt z zamówienia chcę zwrócić, ale wtedy kwota spadnie poniżej 300 zł. Czy mogę zwrócony produkt zamienić na inny, żeby kwota wzrosła powyżej 300 zł, czy płatność zostanie zamieniona na 1 spłatę za 30 dni?
Zmieni się umowa i harmonogram spłat więc to logiczne, poniżej 300zł, spłata jednorazowa. Jeżeli dokonasz innego zakupu to będzie to nowy zakup, nie zostanie podpięty do pierwszego zakupu.
Masz do wyboru 3 (jeśli masz Allegro Smart!), 5, 10 lub 20 miesięcznych spłat, zgodnie z przedstawionymi wariantami zakupu, jeśli:
- spłacisz kredyt za dowolny zakup (jeśli płatność jest rozłożona na miesięczne raty, wystarczy, że spłacisz jedną z nich)
- pozostało nie mniej niż 300 zł do spłacenia
- zamówienie nie zostało anulowane lub zwrócone (jeśli zwrócisz lub anulujesz tylko jego część, kwota do spłaty za pozostałe zakupy musi być wyższa niż 300 zł)
- nie masz opóźnień w spłacie kredytu
- nie masz blokady na limicie Allegro Pay.
@Tohvero jeśli zwrócisz część zamówienia to rozliczymy ten zwrot i otrzymasz nowy harmonogram spłat na mniejszą kwotę, ale nadal na 3 spłaty. W tej sytuacji nie ma możliwości wymiany produktu.