Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupiłem przedmiot dzięki płatności allegro pay. Ustawiłem spłaty na 3 miesiące pierwszą spłatę dokonałem od razu po zakupie lecz pierwszy termin spłaty to 10 .02.2022. Dzisiaj tzn 7.01.2022 chciałem spłacić wcześniej drugą ratę lecz mam komunikat "Twoje bieżące spłaty są rozliczone ". Spłatę dokonałem 15.12.2021 dlaczego nie mogę spłacić wcześniej rat ? Czy to błąd na stronie allegro ?
Tak, w każdej chwili możesz wcześniej spłacić część lub całość swojego zakupu. Jeśli wybierzesz opcję spłaty w ciągu 30 dni, możesz w dowolnym momencie spłacić zakup bezpośrednio z twojego panelu Allegro Pay.
Możesz wcześniej spłacić całość swojego zakupu również gdy rozłożysz płatność na kilka miesięcznych rat.
W sekcji Najbliższe Spłaty w panelu Allegro Pay możesz zsumować wybrane przez Ciebie zakupy i spłacić je w jednej transakcji. Wpłata zostanie rozliczona, a Ty zobaczysz jak wzrosła kwota Twoich środków w Allegro Pay.
Rozumiem czytałem pomoc "allegro pay" Chodzi mi o to że w zakładce Najbliższe Spłaty mam komunikat "Twoje bieżące spłaty są rozliczone" nie mam możliwości spłać teraz tylko ten komunikat i tak jest od 15.12.2021 kiedy dokonałem pierwszej spłaty, a jej termin to 10.02.2022
@bartlomiejKa2 Ktoś tu już pisał o podobnym problemie. Sprawdź, czy na pewno nie spłaciłeś już całości. Jeśli nie, poszukaj umowy z Allegro Pay, którą otrzymałeś mailem i w której masz numer konta do wcześniejszych spłat, potem zrób zwykły przelew na ten numer konta.
Poszukam tematu na forum. Faktycznie jest możliwość wysłania zwykłem przelewem spłaty. Dziękuje za odpowiedź.