anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam problem z płatnością za zamówienie. Co robić?

Client:44015974
#7 Wielbiciel#

Witam, Czy Allegro ma awarię? Jeśli tak to kiedy będzie działać poprawnie?

Od wczoraj próbuje dokonać bezskutecznie zakupu.

Najpierw był problem z płatnością a potem wszystko zaczęło działać bardzo wolno i niewłaściwie. Najpierw myślałem, że to wina mojego komputera ale niestety ta sama sytuacja panuje na smartfonie. 

Strona allegro działa bardzo wolno a kiedy już w końcu się wszystko wgra to tak jak wcześniej miałem ustalone punkty odbioru paczek tak wszystko zniknielo i jak próbuję ustalić miejsce odbioru to wsykakuje mi błąd. Np wyznaczam jak wcześniej ten sam paczkomat co wcześniej to pyta mnie czy odbiór z punktu adresu gdzie przebywam nie dając mi rządnej opcji do wyboru typu zatwierdź lub nie poprostu mam adres i po prawej krzyżyk aby wyjść 🤷.  W ten sposób nie dam rady tego zamówić. Co robić?

Pozdrawiam,

• Dominik
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:44015974 Nie ma żadnej awarii. Wyczyść lub zmień przeglądarkę. Spróbuj na innym komputerze. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Masakra jak to działa. Mam ochotę to nagrać i puścić. Godzinę już mi się wgrywa samo ustalenie paczkomatow które były już wcześniej ustalone. Dziala tylko na Chromie reszta przeglądarek nie idzie. I jak wspominałem na telefonie również próbowałem dwie przeglądarki i to samo. Jestem bardzo ciekawy czy praca moja nie idzie na marne. Bo jeśli w takim tempie on ustala paczkomaty to jak dokona transakcji 🤷. Pierwszy raz mam taką sytuację a już nie raz kupowałem więc jeśli to nie awaria to co? 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Udało się 😁. Obym nie musiał drugi raz tego przerabiać. Dzięki za pomoc 

oznacz moderatorów