Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Mam pytanie w sprawie allegro zapłać pózniej - wiem że została wyłączona ta opcja ale dalej mi widnieje że mam kwotę do wykorzystania 2500zł a w allegro Pay nie mogę się zalogować bo wyskakuje że widnieję w BIK tylko nadmienie że nie figuruję tam bo np tydzień temu dostałem w allegro raty od nowa bez problemu mało tego dzwoniłem do swojego banku i też nie wiedzą nic o BIK nawet kredyt mi chcieli dać . Od samego początku nie mogę sie zalogować do allegro pay ???? Jak teraz to wyprostowac bo opcja allegro zapłać pózniej była dla mnie bardzo dobra a z allegro Pay nie moge ruszyć
@swir23 Limit w Zapłać później nie wpływa na zdolność kredytową. Nie zwracaj na to uwagi - ta opcja płatności nie jest już dostępna na Allegro. Jeśli chodzi o Allegro Pay, to możesz widnieć w BIK, ponieważ masz przyznany kredyt w ramach rat Od. nowa.
Jeżeli Allegro Pay jest dla Ciebie niedostępne, wyjaśnij to bezpośrednio z Allegro Pay tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=71f555ff-e040-42b3-a55b-d46b7fc1d3cc