Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Zastanawiam się jak to jest z tym bonusem 50 zł. Po założeniu allegropay i dokonaniu zakupu mam czekać jakiś czas żeby bonus był przyznany czy mogę spłacić minutę później ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@HellBoy_1302 a co masz w regulaminie !!!!
Po pierwsze pytanie kończy się znakiem zapytania wygląda on tak (?) A po drugie nie jest to odpowiedź na moje pytanie
@HellBoy_1302 przeczytaj regulamin promocji tam masz wszystko lub daj link to zrobię to za Ciebie, nie wiemy w jakiej promocji brałeś udział ?
Spłaty w regulaminie nie tylko aktywacja i zakup. Nie możesz anulować i zrobić zwrotu, po 2 dniach otrzymasz kupon.
No to jest logiczne że muszę spłacić zakup tylko zastanawia mnie czy muszę spłacić po jakimś określonym czasie i czy zakup musi być za jakąś konkretną kwotę
@HellBoy_1302 daj link do regulaminu to sprawdzimy bo ostatnia taka promocja skończyła się 28 maja !!! żeby odpowiedzieć na Twoje pytania trzeba zobaczyć jakie są zasady 🙂
@HellBoy_1302 kup i spłacić. Dla allegro liczy się ilość nie jakość 😆 kredyt to kredyt a czy spłacisz po 5 min czy po 30 dniach to pewnie nie liczy.