Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich ,
Czy wie ktoś co dzieje się z płatnościami Allegro pay
Bez powodu zablokowano mi środki,brak opóźnień najbliższa spłata 12-09-2025 r
Historia kredytowa beż opóźnień .
Tak się zastanawiam czy nie ma to związku z moją przesyłką którą obsługuje kurier Allegro one ,nie doręczył paczki ,złożyłem skargę ,wystawiłem negatywną ocenę Allegro pomimo że sprawa paczki nie rozwiązana do końca ,a dziś niespodzianka blokada środków .
@endriug16 skontaktuj się z nami w tej sprawie przez formularz. Niestety jako moderatorzy nie mamy wglądu do Twojej usługi Allegro Pay. Natomiast złożenie reklamacji czy skargi nie ma na pewno związku z blokadą.
Skontaktowałem się przez formularz i czekam .
Wysłałem również e-mail do pracownika allegro od którego dostałem informację i czekam od 22-08-2025 r na odpowiedź
@endriug16 Proszę, podaj numer zgłoszenia.
@endriug16 poprosiłem o kontakt odpowiedni zespół.
@endriug16 w tej sprawie jaką podałeś otrzymałeś odpowiedź 29 sierpnia o godzinie 16:40.
Tak otrzymałem wiadomość która nic nie wnosi do sprawy ,zadałem konkretne pytanie o podanie powodu blokady !!!
a otrzymałem odpowiedź :
Limit Allegro Pay mógł zostać obniżony z kilku powodów::
1 - Może to być związane z zaległością w usłudze Allegro Pay.
2 - Może też wynikać z ponownej weryfikacji Pana zdolności kredytowej przez nasz system. Działamy w zgodzie z przepisami ustawy o kredycie konsumenckim
Za dużo tego może ze strony allegro ,bik czysty wszystko spłacane regularnie ,zero zadłużenia .A ja pytałem o konkret !
@endriug16 rozumiem. Na publicznym forum nie udzielimy Tobie informacji. Jeśli otrzymałeś odpowiedź do której masz pytania czy wątpliwość to odpowiedz na maila i prowadź rozmowę w jednym miejscu.