anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak banków do wyboru po zakupie produktu

penelo_pe
#2 Obserwator#

Od jakiegoś czasu kiedy kupię cos na allegro nie jestem w stanie zmienić banku z którego ma zostać wystana płatność. Na sztywno jest przypisany jeden jaki powiązałam z kontem na allegro. Czy coś się zmieniło w tej kwestii? Przy innych bankach pojawia się komunikat że opcja jest tymczasowo niedostępna i trwa to już ponad miesiąc.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Zawsze można zmienić skąd taka wiedza że masz tylko jeden. Podczas płatności masz możliwość zmiany.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/przelew-bankowy/allegro-finanse-jak-zaplacic-za-przedmiot-ku...

oznacz moderatorów

penelo_pe
#2 Obserwator#

penelo_pe_0-1684936339231.png

pojawi mi się taki komunikat

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Obrazka my nie widzimy, musi zatwierdzić moderacja.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@penelo_pe Czy problem pojawia się niezależnie od przeglądarki, z której korzystasz?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

penelo_pe
#2 Obserwator#

próbuje na chrome i na firefox, w obydwu przypadkach jest ten sam widok. zawsze mogłam wybierać bank do płatności, od ok. miesiąca pojawia się komunikat że ta opcja jest tymczasowo niedostępna

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@penelo_pe Sprawdź jeszcze czy problem się pojawi w oknie incognito. Oraz dla pewności wyczyść przeglądarki, z których korzystasz. Jeśli to nie pomoże, prześlij na adres spolecznosc@allegro.pl zrzuty ekranu, na których widoczny będzie cały koszyk (oferty, opcje dostawy i metody płatności). 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów