Dzień dobry. Zapisałem się i aktywowałem allegro Pay niestety nie otrzymałem kuponów a miałem dostać 3x40zł. Proszę o rozwiązanie problemu.. pozdrawiam
Cześć @andzrzej_z, zgłosiłem brak kuponów. Z racji trwających świąt, czas odpowiedzi może ulec wydłużeniu 🙂
Dziekuję, rozumiem i czekam 🙂
Czy coś wiadomo? Ponieważ dalej ich nie ma .
@andzrzej_z Podaj proszę orientacyjną datę aktywacji Allegro Pay.
05.04.2026r
Żona aktywowała też na swoim koncie to dostała od razu automatycznie.
@andzrzej_z, wracam po konsultacji Mateusza.
Kupony są już na Twoim koncie. Zobaczysz je w formularzu dostawy i płatności w zakładce “Twoje zniżki’ 🙂
Tak są! Dziękuję 🙂
Witam mam ten sam problem brak kuponów 3x40zł.
@amylaz Weryfikuję sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@amylaz Kiedy aktywowałeś usługę?
Właśnie doczytałem regulamin, że muszę aktywować płacąc min 30 zł, za kolejne zakupy wybierając allegro pay. Zrobiłem to dzisiaj. Czy dobrze rozumiem że kupony będą po dwóch dniach roboczych od dzisiaj dopiero w poniedziałek ?
@amylaz Jeśli kupony nie pojawią się do poniedziałku, daj mi znać w tym wątku 😉
@amylaz Kiedy aktywowałeś usługę Allegro Pay?
hej @N_Nitka28 kuponów brak więc proszę o pomoc. Nie rozumiem dlaczego nie są z automatu. Przyznano mi limit allegro pay 4200 zł dokładnie 4 kwietnia. 9 kwietnia zakupiłem produkt przez allegro pay i do dzisiaj kuponów brak.
@amylaz dzięki za odpowiedź! Kupony są już na Twoim koncie 🙂
Dzień dobry założyłem allegro pay aby dostać kupony 3 razy 50 zł (taka sie wyświetlała informacja promocyjna )
I narazie nie mam tego kuponu I patrzyłem zakładkę kuponu
Pozdrawiam
@Client:108529293 Kiedy aktywowałeś Allegro Pay? I czy nie chodzi o promocję 3 x 40 zł?
Aktywowałem 11 kwietnia czyli w sobotę
@Client:108529293 kupony są już na Twoim koncie, w ramach tej promocji przyznajemy 3 kupony o wartości 40 zł 🙂