Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
Ok, dziekuje i czekam z niecierpliwoscia bo widze, ze problem jest masowy - nie tylko u mnie brak bonusu
@madziusia944 Otrzymałem informację, że nie ma w naszej bazie polecenia osoby, którą wymieniłaś w wątku. Upewnij się proszę czy podałaś poprawny login 🙂
Tak, loginy sa poprawne. Jak moze go nie byc w bazie jak zalogowal sie z mojego linku i nawet zakupy zrobil na allegro pay?
Haloo!!?? Czemu robicie ludzi w bambuko???
@madziusia944 polecałaś Allegro Pay tylko tej osobie? Czy komuś jeszcze?
Tylko tej jednej osobie
@madziusia944 ok, przekazałam to info w konsultacji. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Ok
@madziusia944 kupony są już na koncie Twoim i osoby, której poleciłaś Allegro Pay.
Nie otrzymałem kuponu za polecenie allegro pay. Obie strony nie otrzymały kuponów. Osoba weszła z mojego linku i zalogowała się na konto po czym aktywowała allegro pay.
https://allegro.pl/metody-platnosci/allegro-pay/polecam/v6/219f0a10-1da3-409a-a986-c985e77df609
@PiotrKADZ87 Podaj jeszcze login osoby, do której wysłałeś link. Wtedy będę mogła weryfikować sprawę 😉
login: De-Promo
@PiotrKADZ87 Kupony zostały dodane na wasze konto. 😉
Dobry wieczór. Również polecałem Allegro Pay i nie dostałem kuponu. Osoba aktywowała usługę 10 sierpnia. Też nie dostała kuponu. Chyba coś nie działa w tej promocji.
@moruniek Podaj mi, proszę, login osoby, która skorzystała z polecenia.
Podaje login Client:128478048
@moruniek Dziękuję. Przekazałam sprawę do weryfikacji.
Dostałem kupon, dziękuję za pomoc.
Cześć, u mnie podobna sytuacja, 2 osoby polecone, dołączyły do programu i brak kuponów u każdej z osób, również u mnie.