Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
@msm1910 Podaj nam login osoby, której poleciłeś Allegro Pay.
Login : Ulasmiechowska
Również mam tą samą sytuację, widocznie system rozdawania kuponów za polecenie w ogóle nie działa, też proszę o weryfikację moich poleceń
@Client:44405618 podaj proszę loginy kupujących, którym poleciłeś usługę.
@msm1910 dzięki! Kupony są już na waszych kontach 🙂
@Client:103972726 Kupony są już dodane.
@orc_warrior dostałam informację, ze na ten moment nie odnotowaliśmy Twojego polecenia. Sprawdź, czy osoba której je przesyłałeś na pewno z niego skorzystała
@Syrena_zT Osoba klikała kilkukrotnie w link - musiała po drodze się zalogować i zrobiła to, dalej ekran przeniósł ją do aktywacji Allegro Pay - tam na pewno robiła to poraz pierwszy bo uzupełniała dane z dowodu itd. można też łatwo potwierdzić że usługa (login: Client:134962367 ) Została aktywowana po podzieleniu się linkiem. Poza tym jestem tego pewny bo osoba której polecała wykonywała cały proces obok mnie.
Dziękuję za szczegóły, @orc_warrior. Wyjaśniamy to.
Witam, ja również nie dostałem kuponu po poleceniu Allegro Pay.
Użytkownicy:
-Client:81977503 (skorzystał z linku, który przekierował go do aplikacji gdzie założył Allegro Pay)
-Client:42340475(skorzystał z linku i aktywował przez przeglądarkę po zalogowaniu na Allegro)
Ogólnie dziwne problemu bo poleciłem jeszcze użytkownikowi Gawel1113 i bez problemu po chwili wszystko przebiegło pomyślnie.
@Froset już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją.