Witam poleciłem allegro pay z mojego linku. Osoba polecona wykonała wszystko co miała zrobić. Żadne bonusy w tym kupony 75 i 25zl nie doszły. Proszę o pomoc
Cześć @Smartnow, przekazałem sprawę do dedykowanego zespołu. Wrócimy do tego wątku po weryfikacji sprawy 🙂
Wracam @Smartnow, kupon Client:43331034 stracił ważność, przedłużyliśmy jego termin o 7 dni. Daj proszę znać, czy teraz jest wszystko w porządku 🙂
Hej. Zaraz sprawdzimy. Ciekawa rzecz, że stracił ważność jak nie pokazał się wcale w aplikacji. Dam znać oczywiście jak zweryfikujemy.
Niestety, pod dzwoneczkiem brak. Gdzie szukać?
@N_Nitka28 Nie bardzo rozumiem. Ja miałem wiadomość pod dzwoneczkiem i trochę się dziwię, że z tym jest taki problem.
@Smartnow jaki problem obecnie występuje? "Dzwoneczek" to strefa w której wyświetlamy powiadomienia. Nicol wskazał Ci dwa miejsca, gdzie znajdziesz swój kupon. Czy nadal nie jest on widoczny?
@Syrena_zTJuz wszystko ok. Pytanie jednak mam kolejne. Czy jeśli kupon został wykorzystany na zakup, który jest do zwrotu, to czy ten kupon wróci do ponownego wykorzystania?
@Smartnow tak, gdy sprzedający zwróci Ci wpłatę otrzymasz zwrot proporcjonalnie, odpowiednio na konto wykorzystane podczas płatności i nowy kupon.
@matt_roseDziękuję za pomoc.