anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości opłacenia zakupu poprzez Allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
Arturb2345
#2 Obserwator#

Mam problem z możliwością skorzystania z Allegro pay. Na stronie produktu widnieje informacja o 60 dniach na spłatę. Po dodaniu produktu do koszyka metoda płatności allegro pay business jest niedostępna, komunikat zawiera następującą informację: 

• Wybrane dane do faktury nie pozwalają na zakup z Allegro Pay Business. W sekcji dotyczącej faktury wybierz te, które posiadają oznaczenie "60 dni na spłatę"

Gdzie mam dokonać wyboru, o którym mowa? W ustawieniach konta przy fakturach nie widzę żadnej możliwości dokonania takiego wyboru, nie bardzo wiem co mam zmienić.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Arturb2345 podaj poproszę numer oferty o której piszesz. Rozumiem, że podałeś dane do faktury na formularzu płatności i dostawy? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Arturb2345
#2 Obserwator#

Numer oferty: 12437983422

Tak, jak najbardziej, została zaznaczona chęć otrzymania faktury i niezbędne dane.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Arturb2345 wyjaśniam to, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Arturb2345 wracam z odpowiedzią 🙂 
Limit Allegro Pay Business jest dostępny, dlatego poproszę Cię, abyś w trakcie składania zamówienia, w sekcji 'potrzebujesz faktury do zamówienia?' kliknął kafel 'zmień dane', a następnie z listy adresów fakturowych wybrał pierwszy, będzie przy nim widoczna etykieta '60 dni na spłatę'. Przy realizacji zamówień z Allegro Pay Business ze względu na ochronę danych osobowych, przetwarzamy tylko główne dane firmy, jakie kupujący podał.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów