anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak możliwości spłacania rat allegro pay

MAMY ROZWIĄZANIE!
gmarcin18
#1 Nowicjusz

Rozłożyłem płatność na raty. Termin płatności pierwszej raty przypada na dziś lecz nie mam możliwości przejścia przez formularz płatności pierwszej raty. W jaki sposób mogę dokonać płatności? Mam też komunikat że moje bieżące spłaty są rozliczone i mogę przejść do harmonogramu spłat gdzie widnieje informacja że zostało mi 8 godzin do spłaty pierwszej raty

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@gmarcin18 Możliwe, że spłaciłeś już wszystkie zobowiązania. Jeśli nie masz nic do spłaty w zakładce Najbliższe spłaty, to wszystko jest rozliczone. 

Jeśli masz wątpliwości, skontaktuj się przez formularz. Doradca po dodatkowej telefonicznej weryfikacji może sprawdzić daną umowę. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Linduska25
#1 Nowicjusz

Witam mam podobną sytuację, spłaciłam już jedna ratę termin następnej płatności mija 10 października a mimo to nie mogę Jej zapłacić, dlaczego?

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Linduska25 aktualny harmonogram spłat znajdziesz zawsze w Twoim panelu Allegro Pay - możesz dokonać płatności online. Ratę możesz też opłacić ze swojego konta bankowego korzystając z danych rachunku do spłaty dostępnych w panelu Allegro Pay. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Linduska25
#1 Nowicjusz

Taka ogarnięta to ja też jestem i wiem gdzie mam płacić,a przez przelew idzie kilka dni, płatność mija do jutra ,więc?próbuje już od kilku dni i Clay czas jest komunikat że moje zobowiazania są spłacone ,jakieś jeszcze złote myśli, nie rozumiem dlaczego nie można w normalny sposób uzyskać pomocy telefonicznie.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Linduska25 proszę skontaktuj się z naszym supportem przez ten formularz

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów