Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
13 grudnia 2022 aktywowałem allegro pay korzystając jednocześnie z linku polecającego. Od tego czasu nie otrzymałem 50 monet za aktywację allegro pay ani monet za korzystanie z linku polecającego. Dodam że osoba polecająca odebrała 25 monet. Jeśli się nie mylę 15 grudnia otrzymałem 15 monet, ale to się nijak ma do obu tych promocji. Proszę o wyjaśnienie tej kwestii.
@Client:109247339 W tej promocji monety trzeba odebrać samodzielnie tutaj. Sprawdź proszę czy możesz to zrobić.
15 grudnia dostałem tylko 15 monet za aktywację allegro pay. Sprawdzam codziennie czy mam jakieś monety do odebrania i niestety nie ma. W momencie aktywacji allegro pay promocja 100 monet nadal obowiązywała i były dostępne monety ( wyświetlał się baner). W regulaminie promocji "monety za aktywację allegro pay" nie znalazłem informacji o ograniczeniach dla nowych użytkowników allegro ( a jestem nowym użytkownikiem allegro).
@Client:109247339 jest ograniczenie w przyznawaniu monet dla nowych kont, dlatego otrzymałeś mniejszą liczbę. Poprosiłam już o przyznanie Ci monet.
@Client:109247339 monety są już na Twoim koncie 🙂
W regulaminie promocji jest napisane że odbiera je się samodzielnie w ciągu od 2-7 dni w panelu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/monety
Promocja ma charakter ciągły przez cały Okres trwania Promocji. Dokonanie odbioru Monet promocyjnych poprzez oznaczenie nimi konta użytkownika będzie możliwe po upływie 2 dni roboczych od spełnienia przez Uczestnika określonych warunków Promocji. Uczestnik powinien odebrać Monety promocyjne za pośrednictwem Konta w terminie 7 dni roboczych od spełnienia określonych warunków Promocji. Brak dokonania odbioru Monet promocyjnych przez Uczestnika we wskazanym terminie, będzie skutkował anulowaniem Monet promocyjnych przyznanych Uczestnikowi w ramach Promocji.