anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak monet za alegro pay

Client:109247339
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

13 grudnia 2022 aktywowałem allegro pay korzystając jednocześnie z linku polecającego. Od tego czasu nie otrzymałem 50 monet za aktywację allegro pay ani monet za korzystanie z linku polecającego. Dodam że osoba polecająca odebrała 25 monet. Jeśli się nie mylę 15 grudnia otrzymałem 15 monet, ale to się nijak  ma do obu tych promocji. Proszę o wyjaśnienie tej kwestii. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109247339 W tej promocji monety trzeba odebrać samodzielnie tutaj. Sprawdź proszę czy możesz to zrobić.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:109247339
#7 Wielbiciel#

15 grudnia dostałem tylko 15 monet za aktywację allegro pay. Sprawdzam codziennie czy mam jakieś monety do odebrania i niestety nie ma. W momencie aktywacji allegro pay promocja 100 monet nadal obowiązywała i były dostępne monety ( wyświetlał się baner). W regulaminie promocji "monety za aktywację allegro pay" nie znalazłem informacji o ograniczeniach dla nowych użytkowników allegro ( a jestem nowym użytkownikiem allegro).

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109247339 jest ograniczenie w przyznawaniu monet dla nowych kont, dlatego otrzymałeś mniejszą liczbę. Poprosiłam już o przyznanie Ci monet. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:109247339 monety są już na Twoim koncie 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

W regulaminie promocji jest napisane że odbiera je się samodzielnie w ciągu od 2-7 dni w panelu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/monety

Promocja ma charakter ciągły przez cały Okres trwania Promocji. Dokonanie odbioru Monet promocyjnych poprzez oznaczenie nimi konta użytkownika będzie możliwe po upływie 2 dni roboczych od spełnienia przez Uczestnika określonych warunków Promocji. Uczestnik powinien odebrać Monety promocyjne za pośrednictwem Konta w terminie 7 dni roboczych od spełnienia określonych warunków Promocji. Brak dokonania odbioru Monet promocyjnych przez Uczestnika we wskazanym terminie, będzie skutkował anulowaniem Monet promocyjnych przyznanych Uczestnikowi w ramach Promocji.

oznacz moderatorów