Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Odesłałam młynek do reklamacji na swój koszt do sprzedającego Howee_PL nr oferty 10771663128. Z tego co wiem reklamacja została uznana. 6 czerwca otrzymałam odpowiedz ze do 21 dni zwrócą mi pieniądze. Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu za produkt ani za przesyłkę reklamowanego produktu. Proszę o pomoc
Załóż dyskusję.
@www_agajtex_pl wiesz że sprzedawca mógł się rozmyślić i właśnie reanimuje ci ten towar bo to on decyduje w jaki sposób zalatwi reklamację a ustawa nie określa ile czasu może naprawiać po uznaniu reklamacji cyt powinno to trwać tyle by nie spowodować niepotrzebnych niedogodności u kupującego. Może też być tak że sprzedawca zrobił ci zwrot poza allegro i masz na koncie jako nieznana wpłata zwrot kasy wraca zwykle tą samą metodą co płaciłeś
@az1rael "właśnie reanimuje ci ten towar bo to on decyduje w jaki sposób zalatwi reklamację"
Jest tam informacja, że sprzedawca 6 czerwca poinformował o zwrocie środków... nawet jakby nie poinformował to po 14 dniach reklamacja jest uznana i kupująca otrzyma to o co wnioskowała (chociaż jak znam życie to reklamacja wyglądała "reklamuję bo nie działa").
@sl-aw-ek tylko ze musialaby wnioskowac o zwrot srodkow a wiec nawet jak reklamacja sie klepnie z automatu to sprzedawca wybierze co z nia zrobic
@www_agajtex_pl Zakładaj dyskusję ze sprzedającym tam opisz sprawę: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@www_agajtex_pl Podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie.
-
-
--
- - -10771663128
@www_agajtex_pl napisz proszę na jakim koncie kupiłaś ten produkt, ponieważ nie mogę go odnaleźć na koncie z którego piszesz.