Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy ktoś miał podobny problem i udało się go z powodzeniem rozwiązać?
w połowie sierpnia 2023 robiłam zakupy z odroczoną płatnością, termin zapłaty przypadał na wrzesień ale po kilku dniach jeszcze w sierpniu spłaciłam zobowiązanie. Pomimo zapłaty w BIK pojawił się zapis o zobowiązaniu kredytowym w AION Bank, który jest tam do dzisiaj. Kilkukrotnie zgłaszałam sprawę do Allegro, niby złożony został wniosek o usunięcie wpisu i cofnięcie zgody na przechowywanie danych osobowych ale AION mówi, że to nieprawda i mówią, że rozpatrzą mój wniosek ale mam im przesłać umowę na odroczoną płatność, potwierdzenie zapłaty oraz wszystkie dane osobowe (pesel, dowód osob.) Typowe wyłudzanie danych, do tego są bezkarni, postraszyłam ich nadzorem finansowym ale nic sobie z tego nie robią. Jeżeli będę musiała, to ich zgłoszę do nadzoru finansowego. Czy komuś udało się doprowadzić do usunięcia wpisu w BIK? jakiś sposób?
Również kupiłem coś kupiłem z odroczoną płatnością. W reklamie allegro informowało mnie że do 30 dni nie przekazują żadnych danych do banku, tymczasem po tygodniu dostaje iformację:
| |
|