anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciągle przenosi mnie na stronę Allegro Pay - nie mogę wejść w żadną aukcję ani w moje zakupy

Bodek-B2
#1 Nowicjusz#

Nawet jak kliknę w pomarańczowy przycisk "przejdź do aktywacji allegro pay" to przekierowuje mnie znowu na nią. Ktoś wie jak temu zaradzić?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Bodek-B2 spróbuj proszę na innym urządzeniu i na innej przeglądarce. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

seba19772
#7 Wielbiciel#

Mam podobnie, po kliknięciu w "moje zakupy" przenosiło mnie do "Allegro pay", obecnie kliknięcie w opinie o przedmiocie także powoduje przeniesienie do "Allegro pay". 

Sprawdzone w 2 laptopach i 3 przeglądarkach, wszędzie to samo.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wyczyścić przeglądarkę!

oznacz moderatorów

Lazaur
#1 Nowicjusz#

Mam to samo...Czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki nic nie daje. Albo bug po stronie allegro, albo zaplanowana akcja marketingowa wciskania allegro pay. Jeśli to drugie, to brawo - skutecznie zostałem zniechęcony przez nachalny marketing 🙂

oznacz moderatorów

Hetaniel
#7 Wielbiciel#

Zdecydowanie bug po stronie allegro. Dopiero co kupiłam nowy komputer i zainstalowałam przeglądarkę a Allegro świruje i przekierowuje na allegro pay. Więc tu nie ma co czyścić, niektórzy geniusze piszą złote rady nie mając pojęcia o przyczynie.

oznacz moderatorów

tasek1
#7 Wielbiciel#

Mam to samo  wyczyszczenie pamieci nic nie daje 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@tasek1 sprawdź proszę czy strona działa prawidłowo w oknie prywatnym incognito. Jeśli problem będzie dalej występował to prześlij nagranie z kolejno wykonywanych kroków na adres spolecznosc@allegro.pl a w treści maila podaj link do tego wątku. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów