Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nawet jak kliknę w pomarańczowy przycisk "przejdź do aktywacji allegro pay" to przekierowuje mnie znowu na nią. Ktoś wie jak temu zaradzić?
@Bodek-B2 spróbuj proszę na innym urządzeniu i na innej przeglądarce.
Mam podobnie, po kliknięciu w "moje zakupy" przenosiło mnie do "Allegro pay", obecnie kliknięcie w opinie o przedmiocie także powoduje przeniesienie do "Allegro pay".
Sprawdzone w 2 laptopach i 3 przeglądarkach, wszędzie to samo.
Wyczyścić przeglądarkę!
Mam to samo...Czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki nic nie daje. Albo bug po stronie allegro, albo zaplanowana akcja marketingowa wciskania allegro pay. Jeśli to drugie, to brawo - skutecznie zostałem zniechęcony przez nachalny marketing 🙂
Zdecydowanie bug po stronie allegro. Dopiero co kupiłam nowy komputer i zainstalowałam przeglądarkę a Allegro świruje i przekierowuje na allegro pay. Więc tu nie ma co czyścić, niektórzy geniusze piszą złote rady nie mając pojęcia o przyczynie.
Mam to samo wyczyszczenie pamieci nic nie daje
@tasek1 sprawdź proszę czy strona działa prawidłowo w oknie prywatnym incognito. Jeśli problem będzie dalej występował to prześlij nagranie z kolejno wykonywanych kroków na adres spolecznosc@allegro.pl a w treści maila podaj link do tego wątku.