anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co z tymi potwierdzeniami sms?

BeaGad
#9 Pomysłodawca

Witam. Ktoś nie miał pomysłu na jakąś nowelizację i musiał przerobić to, co już było dobre. Mówię tu o szacie graficznej i funkcjach strony. Ale nie o tym chciałam mówić. Po prostu przy okazji coś sp .... Kupuję sporo rzeczy raz w miesiącu. Czasami dostawałam prośbę o potwierdzenie SMS-em (choć mam zaznaczone, by nie pytać na moim urządzeniu. Wiem, że chodzi tu o bezpieczeństwo, ale od ostatniej zmiany strony otrzymuję takie żądania przy każdym zakupie. Dziś dokonałam 11 zakupów nie muszę dodawać jakie to uciążliwe. Czy ktoś tu oszalał?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@BeaGad skontaktuj się proszę w tej sprawie, przez ten formularz. Doradca po weryfikacji, będzie mógł sprawdzić szczegóły na Twoim koncie Allegro Pay. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

BeaGad
#9 Pomysłodawca

Jeszcze przed odpowiedzią doradcy dokonałam paru zakupów i tym razem się wszystko uspokoiło. Otrzymałam wiadomość od doradcy, ale nie mogłam się do niej ustosunkować, bo adres zwrotny zawiera jakiś błąd, który odczytywany jest jako wirus. To zdarzyło się już drugi raz, ale tym razem zablokowało mi w ogóle możliwość wysyłania jakichkolwiek wiadomości z mojej poczty. Musiałam ją przeinstalować. Nie mogę napisać nazwiska doradcy, ale to to samo nazwisko co poprzednio. Powinien coś z tym zrobić.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@BeaGad Cieszę się, że wszystko wróciło do normy. Czy w wiadomości email klikasz "odpowiedz"? Nie jest to wina nazwiska doradcy. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

BeaGad
#9 Pomysłodawca

No to jak mam odpowiedzieć? W razie pytań prosi o kontakt. Wiem, że nie chodzi o nazwisko, ale w emailach od tego doradcy jest coś wstawione co powoduje takie zawiechy. Wróciło do normy, ale musiałam od nowa zakładać konto pocztowe. Sama radość.

oznacz moderatorów