Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam nr tranzakcji z wyciagu bankowego - niechciany zakup - prawdopodobnie przez kolezanke, ktora zauwazyla, ze sie z blinka nie wylogowalem... Da sie to cofnac???
@Bloodeardead69 Kiedy to było? Gdzie jest towar?
Jeśli niedawno, w zakładce Moje zakupy Anuluj zakup, sprzedawca odda pieniądze. Jeśli towar już wysłany, będzie ciężko, bo sprzedający powinien go odzyskać, aby zwrócić wpłatę.
Ona ze swojego konta Allegro to kupila, na mojego blinka - wczoraj wieczorem mialem tranzakcje wykazana na koncie bankowym
No to pogadaj z nią odpowiednio.
Koleżanka, fajna. 😁
@Bloodeardead69 Możesz spróbować skontaktować się z bankiem, jeśli płatność jeszcze nie została zaksięgowana. Dodatkowo zgłoś sprawę na policję.
@ko_alka fajnie niech @Bloodeardead69 podkabluje koleżankę na policję
pogadaj z koleżanką
zróbcie zwrot / anulacje zakupu
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przypomniałeś mi sytuację jaką miałem, ktoś podpiął kartę pod płatności i kupił towar pieniędzmi koleżanki a ta zrobiła chargeback
oczywiście allegro wypięło się na całą sytuację twierdząc, że oni nie mogą zatrzymać tej procedury
to kolejny sposób umożliwiający wyłudzanie towaru bez zapłaty po ostatnio tu opisywanym na zwykły przelew i **piiip**
@Bloodeardead69 No to ci fajny prezent zrobiła ta koleżanka ,pewnie koleżeństwo się na razie rozpadło .Pogadaj z nią ,może zrozumie że takie działania niosą znamiona przestępstwa.
Dorwała blika i świat Allegro jej !
To ci psiapsiulka no
Przecież blika trzeba jeszcze potwierdzić to i piny też zna?.
Inaczej by nie przeszlo - dla pewnosci zmienilem od razu