Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałam zakupu z allegro Pay produkty zostały zwrócone a sprzedający zaakceptował zwrot a ja mam teraz zablokowany zakup z allegro Pay i żądają spłaty co z tym zrobić?
Jeśli zwrócisz lub anulujesz cały zakup, Twoje środki zwrócone przez sprzedającego bezpośrednio do Allegro Pay zwiększą Twoje środki dostępne w usłudze. Zakup zostanie spłacony, a umowa zawarta z Allegro Pay – zamknięta.
Na zwrot środków przez sprzedającego czekamy:
Jeśli nie otrzymamy zwrotu od sprzedającego w tym czasie, masz obowiązek spłacić swój zakup samodzielnie.
Dowiedz się więcej o zwrotach w Allegro Pay.
@chewelcia Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi. Sprawdzę to.
@chewelcia Sprzedający próbował zwrócić wpłatę 10 października, jednak zwrot nie rozliczył się poprawnie. W tej sytuacji zalecam bezpośredni kontakt ze sprzedawcą w celu wyjaśnienia sprawy.
Dopóki środki nie wrócą na saldo w Allegro Pay, będziemy wymagać spłaty od Ciebie.
Czy będzie Pani w stanie mi pomóc? Dołączyłam zrzut nr zamówienia.
Zakup był przez allegro pay jeśli zwróciłaś wszystkie zakupy z tego zamówienia , termin spłaty przesuwa się o kolejny miesiąc, sprzedawca ma 14 dni na zwrot pieniędzy . dopuki sprzedawca nie zwróci pieniędzy to tym masz obowiązek spłacać
Ale weszłam w dyskusje ze sprzedającym i potwierdził ze dokonał zwrotu więc nie wiem co dalej robić czy w allegro coś się przeoczyło i jak wchodzę w to zamówienie to wyświetla się że sprzedawca dokonał zwrotu.