Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Sprawa wygląda tak, że zamówiłam paczkę ale niechcący i w dodatku z allegro Pay. Chciałam ja zwrócić zanim przyszła bezpłatnie ale nie da się wcisnąć opcji aby zwrócić przez paczkomat za darmo. Czy jeśli nie odbiorę paczki i wróci ona do sprzedawcy to czy sprzedawca zwróci mi za to pieniądze?
@Malinowa1995 Tak, nieodebrana paczka wróci za darmo do sprzedawcy. Wyślij mu tylko mailem swoją rezygnację - odstąpienie od umowy zakupu. Sprzedawca odda wpłatę nie Tobie, tylko do Allegro Pay, bo to ono opłaciło zakup. Twoja spłata rat nie będzie już wymagana.
Jak to się robi zakupy, zamówiłam paczkę ale niechcący i w dodatku z allegro Pay ?🤔
Jak kupiłam i zapłaciłam allegro pay jeśli nie odbiorę paczki to zwrócą mi pieniądze na Allegro pay za przedmiot i wysyłkę ? Przedmiot 101 .94 i przesyłka 44.99 zł
cay tylko za przedmiot ?
do spłaty na allegro mam 146.93
@Client:51436639 jak nie odbierzesz a nie odstąpisz to nic Ci nie zwrócą bo paczka jest Twoja i Ty nie dopełniłaś obowiązków, będzie do odebrania u sprzedawcy, a jak odstąpisz przed odebraniem to sprzedawca odda za towar + najtańsza dostawa - koszt powrotu paczki bo to przy odstąpieniu jest po stronie kupującego