anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można mieć więcej niż jedną umowę podzieloną na raty jednocześnie?

Dimrose
#7 Wielbiciel#

Nie znalazłam informacji na temat tego pytania, więc z góry przepraszam jeśli jest to gdzieś napisane i to pominęłam. Mianowicie chodzi mi o to gdy już się ma jedną umowę połączonych kilku zakupów i podzielonych na raty. To czy można zrobić tak samo z innymi zakupami żeby mieć tylko dwie umowy podzielone na raty? 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Tak, można. A nawet pojedyńcze zakupy po czasie możesz też podzielić na raty (tylko wtedy już nie 0%).

oznacz moderatorów

Dimrose
#7 Wielbiciel#

Rozumiem, dziekuje. Pytam bo nawet nie mam opcji podziel na spłaty a zawsze była, tylko nie do kliknięcia jak kwota była niewystarczająca. Myślałam że zniknęło, bo już mam jedną umowę podzieloną. Z tego wynika ze opcja powróci jeżeli kwota minimalna będzie spelniona?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Raty Allegro Pay masz przyznany limit i do wysokości limitu kupujesz i spłacasz na tyle rat jak sobie podzielisz, inne raty są przyznawane po podpisaniu umowy z pożyczkodawca i jak otrzymasz pozytywną weryfikację to kupujesz.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Dimrose Opcja podzielenia na raty jest dostępna dla zakupów od kwoty 200 zł. Jeśli chcesz skorzystać z rat 0% to ta opcja będzie dostępna tylko podczas składania zamówienia. 

Jeżeli chcesz rozłożyć umowę na raty po zakupie - możesz to zrobić dla umowy od kwoty 200 zł, będą wtedy dostępne jedynie raty oprocentowane. 

Umowy z odroczoną płatnością i na raty 0% - możesz skonsolidować w jedną umowę, jeśli kwota będzie równa (lub wyższa) 200 zł. Rozłożysz ją wtedy na raty oprocentowane. 

oznacz moderatorów