Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam takie pytanie ja z przyczyn osobistych nie moge miec allegro pay (widnieje w bik) stad moje pytanie czy mozemy zmienic dane w allegro pay na dane żony?
@BuryMistrz jak konto allegro jest twoje to niemożna złożyć wniosku na inne dane.Niech żona złoży wniosek że swojego konta allegro.
Konto zalozylem z 15 lat temu na siebie ale wspolnie uzywamy tego konta , specjalnie Zona musiala by sie rejestrowac. Na tym koncie mamy wykupionego smarta Nie widze sensu zeby Zona zakladala nowe konto. No trudno nie da sie to sie nie da
@Client:44052296 napisz do na przez formularz kontaktowy - sprawdzimy czy istnieje możliwość zmiany danych na koncie Allegro.
Na Allegro Pay nie ma możliwości zmiany danych.
Bardzo pomysłowe.
Wypadało by się zastanowić dane której osoby będą zgłaszane do windykatorów, do BIK itp...
Zazwyczaj są to konkretne dane jednej osoby, ale skoro chcesz zmienić zasady to gratuluję. Inna osoba bierze kredyt, inna osoba spłaca, jeszcze inna osoba odpowiada za długi.
Nie ma chyba przeszkód żeby żona mogła korzystać z Allegro Pay ale powinna mieć konto Allegro, to konto powinno przejść standartowe weryfikacje, chyba znasz zasady? No i pozostaje pytanie czy żona dostanie kredyt skoro macie wspólne zadłużone gospodarstwo domowe?
@br. niepotrzebne są te złośliwości - po to mamy to forum, żebyśmy mogli pytać i wzajemnie sobie pomagać.
Po kontakcie z nami sprawdzimy jak wygląda sytuacja na koncie i zaproponujemy najlepsze rozwiązanie.
@gdvorek OK, a ja już się cieszę na korzystne rozwiązanie które usatysfakcjonuje wszystkie zainteresowane strony. Podpowiedział bym, ale odpuszczę sobie... 😁
@br. przecież było kilka wątków w związku ze zmianą danych w allegro pay. Ktoś coś tam podał w formularzu a pracownik allegro klepną i Nowak może brać kredyty na Kowalskiego. Więc się da
@Client:44052296 jeśli dojdzie do takiej sytuacji zmiany danych, pomimo, że jest ona niedozwolona to my podejmujemy działania w celu przywrócenia ich i rozwiązaniu pomyłki.