anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można zmienic dane osobowe allegro pay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
BuryMistrz
#7 Wielbiciel#

Witam mam takie pytanie ja z przyczyn osobistych nie moge miec allegro pay (widnieje w bik) stad moje pytanie czy mozemy zmienic dane w allegro pay na dane żony?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
Client:44052296
#21 Demiurg#

@BuryMistrz jak konto allegro jest twoje to niemożna złożyć wniosku na inne dane.Niech żona złoży wniosek że swojego konta allegro. 

oznacz moderatorów
BuryMistrz
#7 Wielbiciel#

Konto zalozylem z 15 lat temu na siebie ale wspolnie uzywamy tego konta , specjalnie Zona musiala by sie rejestrowac. Na tym koncie mamy wykupionego smarta  Nie widze sensu zeby Zona zakladala nowe konto. No trudno nie da sie to sie nie da

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:44052296 napisz do na przez formularz kontaktowy - sprawdzimy czy istnieje możliwość zmiany danych na koncie Allegro.

Na Allegro Pay nie ma możliwości zmiany danych.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

Bardzo pomysłowe.

Wypadało by się zastanowić dane której osoby będą zgłaszane do  windykatorów, do BIK  itp...

Zazwyczaj są to konkretne dane jednej osoby, ale skoro chcesz zmienić zasady to gratuluję.  Inna osoba bierze kredyt, inna osoba spłaca, jeszcze inna osoba  odpowiada za długi.

Nie ma chyba przeszkód  żeby żona mogła korzystać z Allegro Pay ale powinna mieć konto Allegro, to konto powinno przejść standartowe weryfikacje, chyba znasz zasady? No i pozostaje  pytanie czy żona dostanie kredyt skoro macie wspólne zadłużone gospodarstwo domowe?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@br. niepotrzebne są te złośliwości - po to mamy to forum, żebyśmy mogli pytać i wzajemnie sobie pomagać.

Po kontakcie z nami sprawdzimy jak wygląda sytuacja na koncie i zaproponujemy najlepsze rozwiązanie.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@gdvorek  OK,  a ja już się cieszę  na  korzystne rozwiązanie które usatysfakcjonuje  wszystkie zainteresowane strony.  Podpowiedział bym,  ale odpuszczę sobie... 😁

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@br. przecież było kilka wątków w związku ze zmianą danych w allegro pay. Ktoś coś tam podał w formularzu a pracownik allegro klepną i Nowak może brać kredyty na Kowalskiego. Więc się da

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:44052296 jeśli dojdzie do takiej sytuacji zmiany danych, pomimo, że jest ona niedozwolona to my podejmujemy działania w celu przywrócenia ich i rozwiązaniu pomyłki. 

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów