Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zrobiłam dość spory zakup na allegro. Chciałabym rozłożyć go na raty poprzez AllegroPay. Nie miałam wykupionego smarta. Wykupiłm roczny dostęp po dokonaniu zakupów, które chcę rozłożyć na raty. Nie mam teraz możliwości rozłożenia na 3 raty 0%, bo jest tylko dla członków smart. Czy "zapali" mi się ta możliwość czy przez to, że smart wykupiony był po zakupach już nic się nie da zrobić i muszę rozkładać na więcej rat?
@Omnia103 data zrobienia zakupu i opłacenia go w ramach Allegro Pay nie ma znaczenia, ale czas wnioskowania o rozłożenie płatności na spłaty już tak. Czyli jeśli kolejność była taka: 1. zakup z Allegro Pay 2. zakup Smart! 3. rozpoczęcie procesu rozłożenia płatności na spłaty to będzie możliwe rozłożenie zakupu na trzy bezpłatne spłaty.
Jeśli rozpoczęłaś proces, ale nie wybrałaś żadnej opcji rozłożenia płatności na spłaty to ta opcja (rozłożenia na 3 bezpłatne spłaty) będzie dostępna po upływie 48 godzin, a jeśli już wybrałaś inne opcje spłaty (np. 5 lub 10 spłat) to nie będzie możliwości zmiany, bo raz wybrana opcja płatności ratalnej jest opcją ostateczną i niemożliwą do zmiany.
Widzę, że napisałaś już do nas w tej sprawie (nr 25739093) poczekaj proszę na kontakt Doradcy Allegro Pay, w tym przypadku konieczna jest telefoniczna weryfikacja, więc spodziewaj się proszę telefonu od nas. Po weryfikacji tożsamości, Doradca będzie mógł udzielić szczegółowych informacji na temat Twojej umowy.
@Kaliope_Brzeg specjalnie dla Ciebie edytowałam moją wypowiedź 😊 Faktycznie tego słowa nie można znaleźć w Słowniku Języka Polskiego.
@la_nika 😊
@la_nika tego słowa też nie można znaleźć w słowniku języka polskiego, więc proszę nie kalecz języka i poproś o to swoje koleżanki
Super, teraz już wszystko wiem. Dziękuję za pomoc 😊
Ja zakupiłem jakieś czas temu z Allegro pay dziś kupiłem smarta i opcja 3 spłat nie jest możliwa…. ?
@pabllo06 Prześlij zrzut ekranu z widokiem wszystkich dostępnych dla Ciebie opcji spłaty.