Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Handel-Dudek Czy mogę Cię prosić o więcej informacji? Chodzi o dopłaty do Smarta?
Sprzedaje produkt klient ma allegro Smart czyli darmowa dostawa klikam przez allegro nadaj przesyłkę DPD a później patrzę na moją sprzedaż i jest naliczone do transakcji 19,90 za przesyłkę które mam zapłacić allegro tak naliczyli mi dodatkowe 600zl czyli dopłacam klientowi do produktu wogule nie wiem o co chodzi inny taki sam zakup jest naliczone 2.09
@Handel-Dudek Kwoty -19,99 zł naliczone na Twoim saldzie dotyczą opłat dodatkowych (NAZWA USŁUGI DODATKOWEJ: Niestandardowa paczka/paleta).
Możesz złożyć reklamacje na te opłaty, jeśli nie zgadzasz się z decyzją DPD, a nadawane paczki miały standardowe wymiary. Pracownik Allegro pomoże Ci w tej sprawie, napisz do nas tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6b0fd6c3-e25e-4e61-a1da-ed23df85af7e&subjectId=84e1c27e-b...
Dpd bardzo często dolicza dodatkowe opłaty
Wszystko zależy od opakowania. Paczki muszą mieć regularne kształty sześcianu. Czasami mogą doliczyć za strecz.
Jak paczki są identyczne zawsze tak samo pakowane zawsze tak samo streczowane i zawsze taka sama wielkość jest zaznaczana jedne idą za 3,99 inne za 2.09 a jeszcze inne za 19,99 co najlepsze teraz dostałam naliczenie z np wysyłanej paczki 10 września to jest normalnie skandal ja nie wiem jak zarabiają na allegro dramat