anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie mogę korzystać a Allegro Pay

ABCorp1
#7 Wielbiciel#

Od samego początku ( to już kilka ładnych lat ) za zakupy płaciłem z konta którego jestem dysponentem ( do sprawdzenia ). Zostało wprowadzone wspaniałe udogodnienie, przez co zostałem pozbawiony możliwości korzystanie Allegro Pay, nadmieniam, iż mój limit wynosił już 2500.00 zł. Nigdy nie było sytuacji abym się spóźnił ze spłatą, zawsze było w terminie ( niekiedy nawet dużo wcześniej ). Wynika z tego, że długoletni użytkownicy Allegro w "NAGRODĘ" zostali pozbawieni dostępu do Allegro Pay. Wnioskuję, ze mam robić zakupy w różnych sklepach poprzez elastyczne Twisto, czy Pay Po ( z obu korzystałem bez problemu i historii zakupów ). Tak się nie postępuje ze stałymi Allegrowiczami.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ABCorp1 Aby móc korzystać z Allegro Pay, należy spełnić określone warunki, a także przejść pozytywnie weryfikację w bazach zewnętrznych. Jest to osobna usługa. Historia korzystania z Allegro Zapłać Później nie wystarczy, by uzyskać pozytywną weryfikację.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To są dwie różne przeczy, nie mają ze sobą nic wspólnego. 😁

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@LEW433 Mają ze sobą wiele wspólnego. Na przykład w obu usługach można było spłacić zakup w ciągu 30 dni bez odsetek, prawda? 🙂

Bełkot L.E.W. "Alkalizacja klienta poczty, albo na koncie ALL". Półanalfabeta?  😄

oznacz moderatorów