anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymałem 50 monet za aktywację Allegro Pay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
WojciechGL
#7 Wielbiciel#

Witam, zarejestrowałem się w środę 23.03 w Allegro Pay (via reflink z banerem promocyjnym) i dokonałem płatności za zakupy - codziennie sprawdzałem czy pojawiło mi się 50 monet na koncie do odebrania, ale tak się nie stało. Miało to zająć 2 dni robocze, minęły już pełne 2 i teraz następuje 3-4 (w zależności jak interpretować aktywację w środę wieczorem). Kiedy mogę spodziewać się otrzymania monet?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
higgsa
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, niestety rada nie pomogla, tak jak i czatbot alina był bezużyteczny - mam identyczną sytuację - zarejestrowałam się w czwartek 24.03 w Allegro Pay (via reflink z banerem promocyjnym) i dokonałam płatności  - codziennie sprawdzałam czy pojawiło mi się 50 monet na koncie do odebrania. Miało to zająć 2 dni robocze, zaczął się właśnie 2-gi. Kiedy mogę spodziewać się otrzymania monet? znowu próbujecie nabić statystyki?

oznacz moderatorów
higgsa
#1 Nowicjusz#

dobra, znalazłam!

higgsa_0-1648455289413.png

oznacz moderatorów
jaruch8412
#7 Wielbiciel#

Mam dokładnie ten sam problem. Nie otrzymałem jeszcze 25 promocyjnych monet na aktywację AllegroPay chociaż minęło już 5 dni. Pierwsze zakupy z AllegroPay zrobiłem 2 dni temu i dalej żadnych monet nie widzę do odebrania.

EDIT: Monety właśnie trafiły na moje konto. Widać Allegro potrzebowało troche wiecej czasu niż 2 dni, ale monety finalnie dotarły. Wszystko OK. Dzięki.

oznacz moderatorów