anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie otrzymuję SMSów z kodem do zakupu Allegro Pay?

Marysia1965
#7 Wielbiciel#

Witam. Nie dostaję SMS-ów do potwierdzenia tożsamości a Allegro PayU więc nie potrafię zapłacić za t@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Marysia1965 konsultuję to dla Ciebie, wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Client:54355965
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.Ja z tym samym problemem.Pozmieniałem numery telefonów do kontaktu i wysyłki,a z allegro pay smsy do weryfikacji przychodzą na stary numer.Gdzie to można zmienić?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:54355965 żeby zmienić numer telefonu ze zwględów bezpieczeństwa konieczna jest weryfikacja telefoniczna z Doradcą Allegro Pay. Dlatego bardzo proszę napisz tutaj i umów się na rozmowę. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Marysia1965 sprawdziliśmy to i smsy zostały do Ciebie wysłane. Dlatego wielka prośba abyś sprawdziła czy nie masz włączonej funkcji spam lub ustawionych filtrów na telefonie. Możesz też spróbować przełożyć kartę SIM do innego telefonu. Mieliśmy taki przypadek, gdy przełożenie karty SIM rozwiązało problem, więc mam nadzieje, że okaże się to pomocne również w Twoim przypadku. Jeśli to nie pomoże, daj proszę znać! Będziemy działać dalej. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów