Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie dostaję SMS-ów do potwierdzenia tożsamości a Allegro PayU więc nie potrafię zapłacić za t@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Marysia1965 konsultuję to dla Ciebie, wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
Dzień dobry.Ja z tym samym problemem.Pozmieniałem numery telefonów do kontaktu i wysyłki,a z allegro pay smsy do weryfikacji przychodzą na stary numer.Gdzie to można zmienić?
@Client:54355965 żeby zmienić numer telefonu ze zwględów bezpieczeństwa konieczna jest weryfikacja telefoniczna z Doradcą Allegro Pay. Dlatego bardzo proszę napisz tutaj i umów się na rozmowę.
@Marysia1965 sprawdziliśmy to i smsy zostały do Ciebie wysłane. Dlatego wielka prośba abyś sprawdziła czy nie masz włączonej funkcji spam lub ustawionych filtrów na telefonie. Możesz też spróbować przełożyć kartę SIM do innego telefonu. Mieliśmy taki przypadek, gdy przełożenie karty SIM rozwiązało problem, więc mam nadzieje, że okaże się to pomocne również w Twoim przypadku. Jeśli to nie pomoże, daj proszę znać! Będziemy działać dalej.