Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po opłaceniu pierwszej raty muszę czekać aż miesiąc żeby zapłacić kolejną. Nie mam możliwości wcześniejszej spłaty. Dlaczego?
@rafalsmir Bo nie ma tego w systemie, jedyną możliwością jest tylko splata na konto bankowe, masz nr w panelu Allegro Pay albo na umowie w mailu.
Ale według opisu w okienku z danymi konta, wszelkie wpłaty na to konto zostaną rozliczone dopiero z najbliższą planowaną datą spłaty wyznaczoną w AllegroPay.
Więc jeżeli dobrze rozumiem, taka spłata nie będzie miała natychmiastowego wpływu na saldo środków AllegroPay.
@rafalsmir Dlaczego? Bo podpisałeś umowę kredytową i umowy trzeba dotrzymać. Banki żyją z udzielonych kredytów więc nie możesz ich pozbawiać przysługującego zarobku.
Miałem już kredyt, gdzie było wyraźnie napisane w umowie, że w przypadku wcześniejszej spłaty zapłacę karę umowną za pozbawienie banku należnego zysku.
Ja nie mam zamiaru płacić mniej. Chcę mieć możliwość spłacenia wcześniej. Przecież to lepiej dla banku. Dziwi mnie że nie ma takiej opcji w aplikacji.
Napisałem Ci jak można.