Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dlaczego w koszyku nie mam opcji zakupu na raty a przedmiot jest na raty zero
@BabciaAntonina Podaj mi proszę link lub numer oferty, której dotyczy Twoje pytanie.
Polska
@BabciaAntonina Dziękuję, czy możesz mi przesłać jeszcze zdjęcie lub zrzut swojego ekranu z metodami płatności, które masz do wyboru?
z wielu aukcji zniknęła mi opcja na raty, nawet jeśli sam przedmiot na stronie allegro jest na raty, to w koszyku nie mam rat
@BabciaAntonina Rozumiem, ale abym mogła wyjaśnić tę sytuację potrzebuję zdjęcia, które będzie obrazowało ten problem.
przesłałam
@BabciaAntonina A gdzie dokładnie? W tym wątku nie widzę zdjęcia od Ciebie.
@BabciaAntonina Już znalazłam Twoje zdjęcie. Kliknij proszę w pole "dostawa i płatność", a potem na dole strony znajdziesz formy płatności do wyboru. Wśród nich możesz wybrać raty, tak jak na tym obrazku:
@_HolaOla_
Mam ten sam problem. Okienko Raty PayU w ogóle się nie pokazuje.
produkt
https://allegro.pl/oferta/laptop-hp-14-i3-12gen-full-hd-16gb-512ssd-win11-pk-14123543640
@Adrec A przeszedłeś już dalej do formularza? Teraz to się zmieniło i raty 0 są widoczne, dopiero przy wypełnianiu wniosku.
@Adrec przy przejściu z koszyka na formularz płatności nie klikaj proszę "zapłać później" tylko "dostawa i płatność" opcja zakupu na raty powinna być widoczna tak jak u mnie:
Jeśli tego nie będzie to spróbuj skorzystać z innej przeglądarki i daj znać czy to pomogło.
Zgadam się z powyższym.
Ale nie jest 😞
Link do nagrania ekranu -> [edycja]
Sprawdziłem 3 różnych przeglądarkach.
Taka sama sytuacja występuje również w aplikacji mobilnej.
@Adrec Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości.
Super. BARDZO dziękuję ❤️