anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwukrotnie pobrana kwota z konta

krokicki76
#1 Nowicjusz#

Dzień Dobry 

30.11 zamówiłem dwie takie same rzeczy od jednego sprzedającego za około 80 zł zapłaciłem blikiem, pobralo mi tyle z konta w zakładce Moje zakupy pojawiło się, że zakup opłacony, lecz w aplikacji banku nie pojawiło się w historii, że był dokonany zakup na allegro. W poniedziałek 2.12 wpłaciłem pieniądze na konto i tego samego dnia ponownie pobralo mi te 80 zł i wtedy pojawiło się w historii transakcji w aplikacji banku mimo, że paczka była już w drodze. Co w takiej sytuacji mam zrobić?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Jak za ten sam zakup 2x to jedna wraca.

oznacz moderatorów

krokicki76
#1 Nowicjusz#

Było to w jednej paczce i zapłacone raz za przesyłkę, a w poniedziałek pobrano mi niesłusznie drugi pieniądze 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A jesteś pewien że zabrało Ci z konta 160zł a nie tylko się zaksięgowało? a przypadkiem nie powtórzyłeś platności.

oznacz moderatorów

krokicki76
#1 Nowicjusz#

Tak jestem pewien, ponieważ przed zakupem opłacałem korki (50zl) miałem wtedy 219.83 tego samego wieczoru złożyłem zamówienie i pobrało mi te 80 zł i zostało 140 z hakiem w poniedziałek wpłaciłem pieniądze na konto w poniedziałek i znowu mi pobralo 80 zł 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wg standardów powinny wrócić ja za tą samą transakcje, BLIK to 5dni.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@krokicki76 a ile wpłaciłeś i ile Ci zostało?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@krokicki76  Nie pobrano niesłusznie, sam wcześniej napisałeś że w poniedziałek zapłaciłeś dobrowolnie.

oznacz moderatorów

krokicki76
#1 Nowicjusz#

Nie zapłaciłem dobrowolnie.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @krokicki76. Podeślij nam potwierdzenia tych operacji poprzez formularz kontaktowy. Sprawdzimy to.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów