Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nr zamówienia baacf3f0-6df4-11f0-8bf7-d3ad4236d7a0 telewizor , 31.07.2025 zapłaciłem bardzo długo nie było odpowiedzi ze sklepu Ole!Ole! co się dzieje z zapłaconym towarem , fakt ten również zgłosiłem na stronie allegro jak i również poprosiłem o pomoc , dopiero po interwencji czyli po 19 dniach dokładnie otrzymałem towar . 18.08.2025r telewizor , okazało się z, ze jest kremowy nie biały jak był opisany na stronie sprzedającego chciałem skorzystać ze zwrotu , który mi przysługuje natomiast nie mogłem skorzystac z tej funkcji ponieważ zwrot był nie aktywny, a przypominam , że towar otrzymałem 18. 08.2025, czyli 3 tygodnie po zapłaceniu. Zwróciłem się z prośbą i opisałem problem do sprzedającego, poprosiłem o kuriera i zwrotną etykietę , sklep oporuje i gra na zwłokę, Nie będę zanosił, dzwigał ciężkiego telewizora oraz opłacał kuriera skoro przyszedł długo po terminie oraz zostałem wprowadzony w błąd, Proszę o pomoc
@SPB35 Widzę, że trwa dyskusja w tej sprawie i poprosiłeś już o wsparcie naszego pracownika. Wkrótce zapozna się on z przebiegiem transakcji i opisem oferty oraz zamieści w dyskusji dalsze wskazówki. Proszę o jeszcze odrobinę cierpliowści.