anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzisiaj zapłaciłem za golarkę 60 zł, pieniądze wysłane do Allegro , ale nie ma potwierdzenia !

qliqlaq
#7 Wielbiciel#
Tytuł
/OPT/X///// XX4339322093XXwww.allegro.pl Allegro146AD4BC-E6F
Kwota
-60,00 PLN
oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @qliqlaq. Do zakupu doszło na Allegro Lokalnie. Sprawdzisz to w tej zakładce. Widzę jednak, że podczas płatności wystąpił błąd, dlatego proszę, abyś podesłał potwierdzenie operacji przez formularz kontaktowy. Sprawdzimy to! 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

qliqlaq
#7 Wielbiciel#

Nie mogę przesłać przez formularz , bo ten produkt jest  niby "nieopłacony" i nie ma na liście kupionych. Jakiś cyrk ?

Poniżej  potwierdzenie płatności z banku :
Tytuł
/OPT/X///// XX4339322093XX www.allegro.plallegro 146AD4BC-E6F
Kwota
-60,00 PLN
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@qliqlaq, chodzi o potwierdzenie operacji z banku. Jeśli środki zostały pobrane z Twojego konta, to powinieneś mieć możliwość pobrania potwierdzenia płatności. Prześlij je przez formularz.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

qliqlaq
#7 Wielbiciel#

Wchodząc w formularz Allegro nie mogę wybrać opcji za zakup tej golarki  -po prostu nie istnieje taki zakup ! Proszę mi po ludzku napisać , gdzie i na jaki adres wysłać potwierdzenie przelewu z banku w formie PDF na kwotę 60zł  za zakup tego produktu ? 

oznacz moderatorów

fox_paws
#15 Entuzjasta#

@qliqlaq Skoro zakup na Allegro Lokalnie, to szukaj w zakładce Allegro Lokalnie, a nie na Allegro.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Musisz przesłać potwierdzenie z banku.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@qliqlaq możesz pominąć, krok wyboru produktu. Opisz w sekcji "Wpisz swoje pytanie", czego dotyczy Twoje zgłoszenie, następnie kliknij w "Wybierz sposób kontaktu". Zaznacz opcję "Wyślij przez e-mail" - będziesz wtedy mógł załączyć potwierdzenie pobranej płatności. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

qliqlaq
#7 Wielbiciel#

Niestety , nie ma takiej opcji wysłania "Wyślij przez e-mail". Muszę zaznaczyć jakiś kupiony dawniej produkt i go zaznaczyć - wówczas OK . Proszę podać meila normalnego , gdzie mogę wysłać potwierdzenie zakupu , bo staje się to nie miłe...

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@qliqlaq czy jeśli nie zaznaczasz zakupu i klikasz w pomarańczowy przycisk "Wybierz sposób kontaktu" - wyświetla Ci się jakiś komunikat? Jeśli tak, to jaki? Możesz załączyć tutaj zrzut ekranu. Kontakt z obsługą jest możliwy jedynie przez formularz kontaktowy, gdzie będą mogli zweryfikować pobraną kwotę z operatorem płatności. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów