anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

faktura za zakupy przez allegro pay

Client:110904790
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,
jeśli kupuje przedmiot na allegro i wybieram opcje płatności allegro pay to czy na fakturze vat wystawionej przez sprzedającego będzie informacja o sposobie zapłaty przez allegro pay?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:110904790 Za wystawienie faktury do zamówienia odpowiada sprzedający. Sprzedawca otrzymuje całą kwotę zamówienia i na fakturze powinna znaleźć się informacją z datą oraz kwotą, którą otrzymał Sprzedawca. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:110904790 może być że będzie ta informacja, jak jak wystawiam faktury sposób płatności piszę PayU lub P24 bo potem księgowa wie jak przychodzą płatności po wypłacie zbiorczej, ale nie wiem czy to nie obsługuje któryś z tych operatorów, a że miałem przez pół roku tylko jeden taki zakup nie powiem jak to widać w systemie 😞

A niektórzy tylko piszą przelew więc loteria jak wystawi sprzedawca ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:110904790
#7 Wielbiciel#

Sprzedający przekazał mi informacje, że na fakturze będzie informacja o wybranej formie płatności allegro pay. Otrzymałem też odpowiedź od allegro, że takiej informacji tam nie będzie 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:110904790 allegro nie wystawia faktur i nie jest stroną transakcji więc ich informacja nie ma żadnego znaczenia 🙂

Ja wpisuje jak idzie płatność bo powinna być na fakturze, więc skoro Ci tak napisał to taką dostaniesz 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów