anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie można znaleźć informacje na temat zwrotów pieniędzy na Allegro Pay ?

Zerkow
#1 Nowicjusz#

Sprzedawca twierdzi że zwrócił mi pieniądze za zwrócony towar a ja nie wiem jak moge to zweryfikować ponieważ nie widzę nigdzie zakładki umożliwiającej sprawdzenie zwrotów .Czy jest gdzieś miejsce gdzie można sprawdzić zwrot pieniędzy na konto Allegro pay ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Czy był mail potwierdzający zwrot od Allegro oraz drugi mail o zmianie umowy od pay? Jeśli tak to zwrócił. Jeśli nie to nie zwrócił choć uwaga z racji pobierania przez portal od razu prowizji czasem nie jest to winą sprzedającego, kliknie jest pewny że poszło, a tu ups...

Jeśli nie jest spłacone to widnienie w zakupach do spłaty, jeśli jest to znajdziesz go w spłaconych zakupach w panelu pay. Nie ma tam chyba podziału na to czy było spłacone przez Ciebie czy jako zwrot. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Zerkow Możesz sprawdzić czy zakup zniknął z listy do spłaty w panelu Allegro Pay.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Zerkow
#1 Nowicjusz#

zakup nie zniknął ale po tym co napisałaś zweryfikowałem swoje spłaty i nie wykluczone (ponieważ to był dwa identyczne zakupy dzień po dniu od tego samego klienta) że spłacił częściowo jeden zakup i częściowo drugi ,więc chyba zwrócił 🙂

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Zerkow Podaj numer tego zamówienia. Sprawdzę czy zwrot został zlecony.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów