anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie można znaleźć informacje na temat zwrotów pieniędzy na Allegro Pay ?

Zerkow
#1 Nowicjusz

Sprzedawca twierdzi że zwrócił mi pieniądze za zwrócony towar a ja nie wiem jak moge to zweryfikować ponieważ nie widzę nigdzie zakładki umożliwiającej sprawdzenie zwrotów .Czy jest gdzieś miejsce gdzie można sprawdzić zwrot pieniędzy na konto Allegro pay ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Czy był mail potwierdzający zwrot od Allegro oraz drugi mail o zmianie umowy od pay? Jeśli tak to zwrócił. Jeśli nie to nie zwrócił choć uwaga z racji pobierania przez portal od razu prowizji czasem nie jest to winą sprzedającego, kliknie jest pewny że poszło, a tu ups...

Jeśli nie jest spłacone to widnienie w zakupach do spłaty, jeśli jest to znajdziesz go w spłaconych zakupach w panelu pay. Nie ma tam chyba podziału na to czy było spłacone przez Ciebie czy jako zwrot. 

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Zerkow Możesz sprawdzić czy zakup zniknął z listy do spłaty w panelu Allegro Pay.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Zerkow
#1 Nowicjusz

zakup nie zniknął ale po tym co napisałaś zweryfikowałem swoje spłaty i nie wykluczone (ponieważ to był dwa identyczne zakupy dzień po dniu od tego samego klienta) że spłacił częściowo jeden zakup i częściowo drugi ,więc chyba zwrócił 🙂

oznacz moderatorów

nat_not

@Zerkow Podaj numer tego zamówienia. Sprawdzę czy zwrot został zlecony.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów