Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.Chciałem się dowiedzieć gdzie są moje przelewy które wysłałem 10.02( 60 zł.) i 25.02( 53 zł.) bo nie widzę żeby były gdziekolwiek dodane.Proszę o aktualną stronę mailową,wyślę potwierdzenia przelewów,Pozdrawiam
@Client:42699149 Prześlij proszę potwierdzenia płatności, przez ten formularz. Możesz wybrać jako sposób kontatku czat (będziesz miał wtedy możliwość załączenia potwierdzeń) lub kontakt poprzez wiadomość mailową.
na stronie ,,ten formularz"" nie ma możliwości załączenia potwierdzeń,Potrzebuję adres,aby wysłać potwierdzenia pocztą,inaczej nie potrafię,przepraszam
@Client:42699149 Nie mamy dostępnego adresu e-mail do kontaktu w sprawie Allegro Pay. Przez formularz pojawi się możliwość dodania załącznika po opisaniu zgłoszenia, następnie klikając w "Wybierz sposób kontaktu", strona przeniesie Cię do dalszej części formularza, gdzie możesz zaznaczyć kontakt przez mail (po zaznaczeniu tej opcji pojawi się sekcja "Przeciągnij lub załącz pliki".
chciałem jeszcze dodać,że potwierdzenia przelewów wysyłałem na allegro.kontakt@alegro.pl , co najmniej dwukrotnie
@Client:42699149 Widzę, że kontaktowałeś się z nami przez formularz w zgłoszeniu o numerze 49796186.
5 marca oraz wczoraj doradca wysłał wiadomość mailową o tytule "Odpowiedź na zgłoszenie nr "49796186"". W przypadku Allegro Pay, potrzebna jest dodatkowa weryfikacja (ze względu, że jest to usługa finansowa). Możesz dać znać tutaj w odpowiedzi jaki termin odpowiada Tobie na kontakt telefoniczny, poproszę wtedy zespół obsługujący tematykę Allegro Pay, aby zadzwonili. 😊
dziś i jutro od 14-20-tej jestem do dyspozycji (sobota.niedziela)
@Client:42699149 Dziękuję. Poprosiłam, aby dziś skontaktował się z Panem doradca w sprawie przelewów. 😊