Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dniu 1 lutego zrobilem wraz z zona na dwuch kontach calowita spate Allegro Pay i wynikla z tego powodu nadplata. Wedle zapisu od momentu podania nr konta do zwrotu powinienem otrzymac zwrot w ciagu 3 dni. Do dzisiaj ani zona oni ja nic nie otrzymalem a przez messengera otrzymalem tylko info ze ONI maja problem i nie wiedza ile to potrwa wiec sami sobie lamia wczesniej ustalony regulamin. Oddajcie moje pieniadze
@sajsung Zgodnie z informacjami powtarzanymi na tym forum, zwrot nadpłaty trwa 5 dni.
Mi minelo juz 6 dni i tlumacza sie problami ktore mnie malo interesuja gdyz umowa dziala w dwie strony
Poazty ja im nie moge sie spóznic z oplata ale oni ze zwrotem już mogą? Cos jest chyba nie tak. Termin jest terminem i to jest rzecz swieta. Nalezy go dotrzymywac.
@sajsung przepraszam za tą sytuację. Mieliśmy opóźnienia w wypłacaniu środków z nadpłat Allegro Pay, teraz wszystko działa już prawidłowo. Sprawdziliśmy Twoje nadpłaty, przelew został już zlecony i w zależności od Twojego banku, będzie na Twoim koncie dzisiaj lub jutro.
Mam ten sam problem.Jak długo czeka się na zwrot nadpłaty? Pozdrawiam
@artuurroo2 Czy w panelu Allegro Pay podałeś numer rachunku do zwrotu nadpłaty?
Tak
@artuurroo2 Nie mam dostępu do danych niezbędnych, żeby Ci pomóc, więc napisz proszę tutaj. Konsultanci sprawdzą dlaczego oczekiwanie na zwrot się wydłuża.