Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałam aktywować metodę płatności allegro pay jednak mojego banku nie ma na liscie.
Witam chce skorzystac z allegro pay lecz na liscie nie ma mojego banku co noge zrobic ?
Hej przyznali mi allegro pay mam problem nie ma banku spółdzielczego miał ktoś problem z tym
Hej też mam ten sam problem i nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć dlaczego,
@Client:45958600 przeniosłam Twoje pytanie tutaj. W tej chwili udostępniamy możliwość dodatkowego uwierzytelnienia z wykorzystaniem 16 największych banków w Polsce. Jeżeli nie posiadasz konta w jednym z tych banków, to nie będziemy mieli możliwości zweryfikowania Waszych danych. Pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji, ale jeszcze nie mogę napisać niczego konkrenego. O wszystkich zmianach na pewno Was poinformujemy.
Pko sa tez nie ma dotychczas bylo... co sie dzieje?
Jest rok 2023, a banku spółdzielczego nadal nie ma liście do uwierzytelniania allegropay. Czy to wogóle się zmieni?
Jak aktywowac allegro pay, uzupelniam dane przechodze do nastepnego kroku pisze zeby uwierzylenic poprzez bank ale nie ma go na liscie
Mam problem z dodaniem swojego banku do żeby zapłacić puźniej bank jest credyt acrikol Nie mogę dodać swojego banku do całej weryfikacji
Jest ktoś tam
Nie ma już "zapłać później" teraz ten produkt nazywa się "Allegro Pay" .
@krusik21 Chodzi o Allegro Pay? Wybierz z listy banków "Płacę przelewem tradycyjnym".
@BorysSobieski @Client:44611067 @krusik21 @Markett10 @12345678910asia w tej chwili udostępniamy możliwość dodatkowego uwierzytelnienia z wykorzystaniem 16 największych banków w Polsce (Alior, Pocztowy, BNP Paribas, Credit Agricole, EnveloBank, Getin, Idea, ING,Inteligo, mBank, Millennium, Nest Bank, Pekao, PKO BP, Plus Bank, Santander) oraz Kasy Stefczyka i SKOK. Jeżeli nie posiadacie konta w jednym z tych banków, to nie będziemy mieli możliwości zweryfikowania Waszych danych.
czyli jeżeli nie ma mojego banku na liście to nie moge skorzystać z usługi pay?
@Client:101987376 w tej chwili tak - jeżeli Twojego banku nie ma na liście nie będziesz mógł korzystać z Allegro Pay. Pracujemy nad rozwiązaniem tej sytuacji i już wkrótce powinno się pojawić, poinformujemy Was o tym!
Witam dlaczego przy aktywacji allegro Pay nie ma banku spółdzielczego w którym mam konto w celu weryfikacji
Witam,dokonywalem oplaty poprzez was serwis,moj bank byl na waszej liscie Credit Agrikole,dlaczego nagle znikl z waszej listy?
@MMoneto Cześć 🙂 Odpisałam Ci już w innym wątku. Bank Credit Agricole powinien być na liście - jeśli go nie ma, to zaktualizuj proszę swoją przeglądarkę i wyczyść pliki cookies.
Być może wcześniej była przerwa techniczna w tym banku i dlatego nie był widoczny na liście 🙂