Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam! - zamówiłam i otrzymałam 3 buteleczki kropli ,,Nemanex".Jeszcze za nie nie płaciłam (219zł.) Połowę pierwszej zużyłam i dalej już nie będę używała. Chciałabym przynajmniej 2 nie odpięczętowane zwrócić ,tylko nie wiem gdzie i na jaki adres
A to w ogóle można zwracać?
Pisz do sprzedawcy i zapytaj. W panelu kupione masz 'zadaj pytanie sprzedajacemu'.
Jeżeli to były 3 osobne szt, to może możesz zwrócić, jeżeli trójpak, 3 zapakowane jako zestaw - to raczej nie. Ale pytanie - do sprzedawcy.
Jeśli oferta nie ma ograniczonego prawa do zwrotu oraz jeśli nie minęło 14 dni od odbioru przesyłki to złóż oświadczenie o odstąpieniu od umowy i odeślij towar na adres wskazany przez sprzedającego jako „adres do zwrotów” - znajdziesz go w szczegółach zakupu.
@EMKA48 Skoro towar nie zapłacony to jakim cudem go używasz?
Przypomnij sobie czy to nie jest związane z jakąś umową, były takie oferty czasami, może za kilka dni następny trójpak dostaniesz? A potem przyjdzie faktura nie do odrzucenia !
Wszystkie ustalenia tylko ze sprzedającym skoro nie zapłaciłaś to sądze że Allegro też nic nie pomoże.
Pewnie na pay brała...
@br. Ona jeszcze nie wie, że już zapłaciła😉, niektórzy myślą, że jak wzięli odroczoną płatność, to sprzedający cały czas czeka na kasę😁
@KOGIEL_T Tak, zgadza się, tylko że tu tyle różnych dziwnych płatności, dziwnych ofert z linka że wszystko wydaje się możliwe. A cudowne leki "na wszystko" wysyłają chętnie na zamówienie, dopiero potem są problemy...
Zasadnicze pytanie czy ten towar nie ma ograniczenia zwrotu, sprawdź w ofercie!