Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chciałbym się dowiedzieć jaka jest procedura odblokowania Allegro PAY?
Dodam, że nie było żadnych problemów z płatnościami za zakupu, czy też spłatą rat w przypadku wybrania opcji rozłożenia płatności powyżej 30 dni od zakupu.
Blokada założona ze względu na spór podczas sprzedaży, który został wyjaśniony pozytywnie. Mogłem sprzedawać dalej, ale ktoś zapomniał zdjąć blokadę na Allegro PAY.
Dziękuje
m_s
@mis_spotter Niestety na Gadane nie mam możliwości zweryfikowania przyczyny problemu. Proszę Cię o kontakt w tej sprawie przez formularz. Odpowiedni zespół Ci pomoże.
Dziękuje za odpowiedź, ale już czekam 5 dni jak nie więcej i ciągle cisza. Z tego względu zalogowałem się na społeczności.
Szkoda, że nie ma innej formy kontaktu.
@mis_spotter W formularzu podanym przez Natalię możesz wybrać dowolny sposób kontaktu (np. WhatsApp, Messenger, rozmowa telefoniczna). Zgłoszenia są rozpatrywane zgodnie z kolejnością ich napływania.
Nie możemy niestety pomóc Ci na Gadane, ponieważ nie mamy możliwości zweryfikowania Twojej tożsamości na publicznym forum.
Zrobiłem to 5 dni temu okazało się, że takimi sprawami zajmuje się specjalny dział, z którym klient allegro nie może rozmawiać telefonicznie, whatsup, czy też czat allegro.
Musi czekać na odpowiedź. Tylko nikt nie wie ile trzeba czekać i co dalej. Jaka jest dalsza droga odwoławcza.
@mis_spotter Przypomnę się w tej sprawie w Twoim imieniu. Proszę o chwilę cierpliwości, będziemy się z Tobą kontaktować.