Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak odzyskać nadpłatę z Allegro pay
@zbynek631 ustawiłeś konto do zwrotu nadpat? Allegro Pay -> opcje -> Zarządzaj nadpłatami
tak i czekam juz ponad miesiac i nic
@zbynek631 wyjaśnimy tę sytuację, ale musimy najpierw zweryfikować Twoje konto, dlatego skontaktuj się proszę z nami przez ten formularz zgłoszeniowy.
Czekam już kilka miesięcy i nie mogę odzyskać swoich pieniędzy z nadpłaconej kwoty za szybsze spłacenie , jak widać mam straszne problemy z odzyskaniem , jak to możliwe ze nikt nic z tym faktem nie robi , proszę o pomoc
Proste "w panelu Allegro Pay >opcje >zarządzaj nadpłatami" wypełniasz dane do zwrotu i nadpłata wraca do Ciebie.
robiłem to juz ze 100 razy i nic
@zbynek631 Czy skontaktowałeś się z nami przez formularz, który wskazała tutaj Ola?
No to se poczekasz 😁
A wypełniłeś w panelu swoje dane do zwrotu nadpłaty?
100 dni proszę o zwrot , wielokrotnie kontaktuję się z pracownikami Allegro Pay , mam ponad godzinę nagrań z kilku rozmów z nimi ( potrzebne , oj przyda się ) . Pomyśl, ile razy pytano mnie o to co Ty , ile razy sprawdzałem czy dane są prawidłowe . Ale jest efekt - nadpłata zniknęła z panelu a na konto bankowe nic nie wpłynęło . Sprawdzałem przed chwilą . Ciekawostka .
Cholercia juz zaczynam sie bac ze spotka mnie to samo , myslałem ze to poważna firma
Oczywiście wszystko wypełnione i dalej nic