anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak rozliczyć Allegro Pay za następne miesiące

hauptmann1983
#7 Wielbiciel#

Cześć. Spłaciłem swoje zobowiązania na czerwiec w Allegro Pay, ale chciałbym też spłacić pozostałe zakupy za lipiec. Jak to zrobić ? W sekcji "spłać" ma pusto i jest informacja że wszystko jest spłacone na czerwiec. Przycisk spłać jest nieaktywny. 

Jak wybrać zakupy za kolejny miesiąc i spłacić?

Muszę poczekać na jakieś rozliczenie ?

Pozdrawiam 

Jakub. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@hauptmann1983 Musisz przejść do konkretnych zakupów w panelu Allegro Pay i wykonać przelew na rachunek przypisany do danej umowy.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@hauptmann1983 W systemie nie da się tego zrobić, tylko bezpośredni na konto bankowe przypisane do konkretnego zakupu. Ale czy warto nadpłacać, a nie lepiej spłacić wcześniej?

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Nie zgadzam się nie ale chce mi się tego opisywać , w panelu można spłacić całość zakupu rozłożonego na raty , wybierasz umowę klikasz splac pozostałą kwotę  

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-pay/jak-sp%C5%82aci%C4%87-ca%C5%82o%C5%9B%C4%87-allegro-pa...

oznacz moderatorów

hauptmann1983
#7 Wielbiciel#

Masz tylko częściowo rację. Można tak zrobić ale tylko przy spłacaniu raty jednego z produktów. U mnie w tej chwili nie da się zaznaczyć żadnego produktu i nie ma tej opcji spłaty pozostałych rat.

oznacz moderatorów

hauptmann1983
#7 Wielbiciel#

Chodzi o to że chcę spłacić jeszcze trochę więcej bo chcę też kupić kolejną rzecz i muszę sobie "zwolnić kwotę".

oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Zrób przelew tradycyjny dane masz w panelu 

oznacz moderatorów