Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Denerwuje mnie to, że przed wyborem płatności automatycznie wybiera się opcja z allegro pay, a potem dostaję powiadomienie "Planujesz zakup z Allegro Pay" Przecież nawet ostatnio płaciłem przelewem internetowym z banku.
@Arek2397, niestety nie ma możliwości rezygnacji z powiadomień. Natomiast pracujemy nad udoskonaleniem mechanizmu podpowiadania metody płatności, który powinien te powiadomienia ograniczyć. 🙂
Dzień dobry,
Czy udało się wreszcie poprawić mechanizm powiadomień z Allegro Pay?
Te ciągłe powiadomienia e-mail o planowanym zakupie, które nic nie wnoszą zaśmiecają skrzynkę. Fajnie by było, gdyby udało się to poprawić po prawie pół roku.
Czy jest już możliwość wyłączenia powiadomień o planowanym zakupie Allegro Pay? Jest to bardzo irytujące kiedy za każdym razem przychodzi informacja pomimo, że nie chcę nic kupować za pomocą allegro Pay.
Allegro tłumaczy to wymogiem prawnym, więc podpowiem: można to zrobić jako informację na stronie zakupu przy wyborze metody płatności Allegro Pay.
@skulcybycek niestety nie można. Allegro wysyłając na email ma dowód, że z takową informacją na pewno miałeś możliwość się zapoznać. A czytałeś na stronie regulamin Allegro Pay przed aktywacją?
Taka informacja może być na stałe przypięta do karty zakupu. nadal twierdzę, że można to rozwiązać na wiele sposobów i email nie jest do tego konieczny.