Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pomimo że reklama leci w telewizji co chwila to maksymalnie mogę wybrać do 20 rat 0%, oczywiście wybieram produkt z listy, z plakietką Megaraty.
Ma to znaczenie bo chcę kupić coś za prawie 13000 zł, i co innego spłacać po prawie 650 zł, a co innego 250.
@marcin7412 proszę doprecyzuj jaką ofertę chcesz zakupić w tej opcji.
Sprawdzałem na tej, maksymalnie można ustawić do 20 rat 0%
https://allegro.pl/oferta/karta-graficzna-msi-geforce-rtx-5090-32gb-oc-ventus-3x-32-gb-17445650185
A oczywiście mamy tam plakietkę Megaraty, wybrałem to z właściwej listy, a pomimo to nie działa.
@marcin7412 konsultuję to z PayU - jak otrzymam informację, wrócę do Ciebie.
Dziękuję, bo przyznam że opcja fajna, ale reklamowanie czegoś co nie działa w praktyce jest trochę słabe. A to właśnie przy takim zakupie te raty mają największy sens.
@marcin7412 sprawdziłem w innych ofertach i raty 50x0% są widoczne. Natomiast tu mamy myślę, że błąd techniczny (sprawdzimy to) - tak jak wspomniałem wyżej konsultuję to i wrócę tu z odpowiedzią.
Próbowałem wczoraj kilku różnych ofert i wszędzie było to samo, mak 20 rat.
Tutaj inna, znacznie tansza oferta
@marcin7412 otrzymałem informację od PayU, że opcja 50x0% jest dostępna w wybranych ofertach Allegro – czyli nie jest to oferta powszechnie dostępna.
Allegro decyduje, na których ofertach udostępni 50x0% wysyłając do PayU odpowiedni parametr. W tym wypadku widać, że na tej ofercie jest dostępne 20x0%.
No to nie wiem po co reklamować raty 50 rat 0% skoro większość ofert z listy Megaraty ma tylko opcję 20 rat.
Bardzo słaby chwyt marketingowy.
Sprawdziłem kolejnych kilka ofert i nigdzie nie ma oferty 50 rat, to już chyba kwalifikuje się do UOKiK bo jest to zwyczajnie wprowadzenie w błąd.
To wszystko jest ściema , zacheta do zakupów
@gdvorek proszę zapoznać się z artykulem, jest informacja o 50 ratach.
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/blog/jak-megazakupy-to-megaraty-na-allegro/ba-p/1007471
@marcin7412 rozumiem Twoje rozczarowanie, że nie we wszystkich ofertach widzisz opcję 50 rat 0%. Natomiast tu znajdziesz więcej informacji.
No wybacz ale czytałem tamten wpis, i liczyłem że wchodząc z linku otrzymuję oferty już kwalifikujące się do tych 50 rat zero.
Ale tego w ogóle nie znalazłem, sprawdziłem kilkanaście ofert, brałem po dwa przedmioty, nawet kupowałem z Allegro CARE, i nigdy nie było opcji 50 rat.
Dla mnie to zwykłe oszukiwanie klienta.