anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak wysłać przedmiot sprzedawany za pobraniem

IRASZKA2
#1 Nowicjusz

Prosze o informację - sprzedaje opony szt 4 z dostawą za pobraniem 140 zł. Kupujący wpłacił kwotę za opony + te 140 zł. Czy teraz ja mam wysłać kurierem te opony i opłacić kuriera czy też nadać opony i paczkę ma opłacić kupujący. Prosze o informację gdyż tak naprawdę nie wiem co mam zrobić

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@IRASZKA2 jakie pobranie jak kupujący opłacił za opony i wysyłkę, wchodzisz na stronę DPD https://nadaj.dpd.com.pl i nadajesz opłacając wysyłkę 😄

domoweinspiracje
#9 Pomysłodawca

Cześć,
Jeżeli dobrze rozumiem sprzedałeś opony za kwotę X i wysyłka wyniosła 140 zł, tak?
,,Kupujący wpłacił kwotę za opony + te 140 zł. '' jeżeli klient już Ci wpłacił przelewem za zamówienie+wysyłkę to nie wysyłasz mu już zamówienia pobraniem, bo już otrzymałeś wpłatę.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@IRASZKA2 Musisz doprecyzować. Kupujący zapłacił za całość, a ty chcesz wysłać paczkę jeszcze dodatkowo za pobraniem? 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

SklepDlaOgrodu
#7 Wielbiciel

Jeśli klient chciał za pobraniem zapłacić za opony + koszt dostawy to nie powinien robić przelewu, tylko zapłacić przy odbiorze kurierowi. "Za pobraniem" znaczy płatność przy kurierze.

W tej sytuacji jeśli klient wpłacił pieniądze za opony z kosztem dostawy czyli koszt opon+ 140 zł to powinieneś wysłać paczkę klientowi bez pobrania czyli zwykłą. 

oznacz moderatorów