anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zmienić numer telefonu w Allegro Pay?

MAMY ROZWIĄZANIE!
tarczan
#8 Zapaleniec#

Witam, czy zmiana numeru telefonu Allegro pay może pójść sprawnie i szybko tak jak wszędzie z potwierdzeniem sms? Dlaczego właściwie automatycznie nie zmienia się numer wraz ze zmianą głównym panelu konta ? Czy za każdym razem trzeba zamówić rozmówe . Pewnie temat już był ale może się coś już zmieniło i błądzę w nerwach jakby kompas Allegro zwodził

oznacz moderatorów
127 ODPOWIEDZI 127
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dziobaczek88 skontaktuj się proszę w tej sprawie za pomocą tego formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
khelerq
#7 Wielbiciel#

Witam nie umie zmienić numeru telefonu na allegro pay pisałem już i dalej nic 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@khelerq Twoje zgłoszenia e-mailowe zostały automatycznie zamknięte po odpowiedzi Alliny:
[...] tu Allina! Aby zmienić numer telefonu w usłudze Allegro Pay, kliknij w [Nie, nadal potrzebuję pomocy]. Następnie, zamów rozmowę telefoniczną z Doradcą lub napisz na czacie. Przed zmianą numeru Doradca musi dodatkowo zweryfikować Twoją tożsamość.
Napisz proszę ponownie za pomocą formularza i po odpowiedzi Alliny kliknij "Nie, nadal potrzebuję pomocy", aby wybrać termin, kiedy Doradca Allegro Pay, może się z Tobą skontaktować. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
hanna_buczek
#7 Wielbiciel#

Chciałam dokonać zakupu na allegro pay i tel woła mi kod tel nie istnieją ego już telefonie jak mam dokonać zmiany 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@hanna_buczek skontaktuj się proszę za pomocą tego formularza
Konieczna jest dodatkowa weryfikacja, więc po automatycznej odpowiedzi Alliny, kliknij "Nie, nadal potrzebuję pomocy" i wybierz kontakt telefoniczny, Doradca Allegro Pay, zadzwoni do Ciebie, aby zweryfikować tożsamość.
Po potwierdzeniu będzie mógł pomóc przy zmianie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:105670292
#1 Nowicjusz#

Witam chciałem założyć alegro pay ale do konta mam przypinany stary nr po zmianie jego problem jest że Dale wysyła wiadomość weryfikacyjną na strat nr ktos wie jak to zmienić?  Czy może ominąć? Dzięki za pomoc z góry 🙂

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Sam tego nie zmienisz to tylko pracownik Allegro może. Pisz tu Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:105670292 skontaktuj się proszę w tej sprawie za pomocą tego formularza
Po weryfikacji tożsamosci, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów