Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy zmiana numeru telefonu Allegro pay może pójść sprawnie i szybko tak jak wszędzie z potwierdzeniem sms? Dlaczego właściwie automatycznie nie zmienia się numer wraz ze zmianą głównym panelu konta ? Czy za każdym razem trzeba zamówić rozmówe . Pewnie temat już był ale może się coś już zmieniło i błądzę w nerwach jakby kompas Allegro zwodził
@dziobaczek88 skontaktuj się proszę w tej sprawie za pomocą tego formularza. Po telefonicznej weryfikacji tożsamości, Doradca Allegro Pay będzie mógł Ci pomóc.
Witam nie umie zmienić numeru telefonu na allegro pay pisałem już i dalej nic
@khelerq Twoje zgłoszenia e-mailowe zostały automatycznie zamknięte po odpowiedzi Alliny:
[...] tu Allina! Aby zmienić numer telefonu w usłudze Allegro Pay, kliknij w [Nie, nadal potrzebuję pomocy]. Następnie, zamów rozmowę telefoniczną z Doradcą lub napisz na czacie. Przed zmianą numeru Doradca musi dodatkowo zweryfikować Twoją tożsamość.
Napisz proszę ponownie za pomocą formularza i po odpowiedzi Alliny kliknij "Nie, nadal potrzebuję pomocy", aby wybrać termin, kiedy Doradca Allegro Pay, może się z Tobą skontaktować.
Chciałam dokonać zakupu na allegro pay i tel woła mi kod tel nie istnieją ego już telefonie jak mam dokonać zmiany
@hanna_buczek skontaktuj się proszę za pomocą tego formularza.
Konieczna jest dodatkowa weryfikacja, więc po automatycznej odpowiedzi Alliny, kliknij "Nie, nadal potrzebuję pomocy" i wybierz kontakt telefoniczny, Doradca Allegro Pay, zadzwoni do Ciebie, aby zweryfikować tożsamość.
Po potwierdzeniu będzie mógł pomóc przy zmianie.